Akutte hudsygdomme - Zachariae, Gniadecki, Veien

Akutte hudsygdomme

anmeldese i ugeskriftet: http://www.ugeskriftet.dk/2005/0205/VP-html/VP45407.htm

Claus Zachariae
Robert Gniadecki
Niels Veien
Hugh Zachariae

192 sider.
Udg. år 2004

  1. udgave
    ISBN 87-628-0500-2
    København: Munksgaard Danmark, 2004.

Læs indholdsfortegnelse og forord her::
akutte abstracts

Forlaget skriver:

[quote]Akutte hudsygdomme er et praktisk orienteret opslagsværk, der sætter brugeren i stand til at stille den korrekte diagnose, tage de rigtige prøver og udføre den primære behandling af akutte hudsygdomme. Målgruppen er læger, der arbejder i praksis, på skadestuer og som medicinske og kirurgiske forvagter.
Bogen indeholder et selvstændigt kapitel for hver af de forskellige typer udslæt. Kapitlerne, der forrest i bogen præsenteres i en udvidet og meget opslagsvenlig indholdsfortegnelse med 2-3 karakteristiske fotos, en stregtegning og en definition af det pågældende udslæt, er igen underinddelt i afsnit for hver af de forskellige sygdomme indenfor det pågældende område.
Disse sygdomsafsnit indledes med billeder, der illustrerer den pågældende sygdom, som derefter beskrives både systematisk og summarisk på maksimalt 2 sider.
Bogen afsluttes med tabeller og afsnit vedrørende akutte hudsygdomme hos specielle grupper som bl.a. børn, gravide, immunsupprimerede patienter og udenlandsrejsende. [/quote]

opdateret med anmeldese i ugeskriftet