AU eksamener hjælpemidler?

Hej alle

Jeg er ny studerende på AU og har tidligere studeret på KU. Jeg kan forstå, at man selv skal sørge for computer til eksamenerne på AU. Det skulle man ikke på KU.
Hvis der fx til et fag står: Anviste hjælpemidler: Microsoft Office-pakken, udleveret papir og egen blyant.
Må man må AU bruge egne noter, pdf bøger m.m. som ligger på ens computer, nu hvor de tillader at man må have sin egen computer i brug under de skriftlige eksamener?

1 Synes om

Nej. Som udgangspunkt vil det betyde at hjælpemidler ikke er tilgængelig. Du skal bruge din egen computer, men du må ikke tilgå noter, pdf eller andet.

Hvis hjælpemidler er tilladte så, ville det oftest stå mere eksplicit. Oftest vil man få at vide i starten af kurset at eksamen er en “åben bog eksamen”. Du kan dog altid spørg underviserne eller kursusansvarlig for at være helt sikker.

Som der allerede er skrevet er svaret nej, ved mindre hjælpemidler (bøger/noter) er tilladt. Det gjaldt f.eks. “Miljø og arbejdsmedicin” og “medicinsk filosofi og videnskabsteori” (gammel ordning).
Under eksamen uden hjælpemidler kører vi med et program, der automatisk tracker ens aktivitet/tager screenshot af alle skærme x flere i minuttet. Vil opfordre til at man deltager i “info om eksamen”-lektionerne på hvert semester :slight_smile:

1 Synes om