B3 SDU (læsning, noter, tips/tricks)

Hej! Jeg starter snart på modulet B3. Er der nolgle herinde som ligger inde med nogle gode tips/tricks til hvordan man kan gribe dette modul an? Er der nogen som har nogle gode noter liggende, som kunne hjælpe?

Tak på forhånd<3

Hej! Først og fremmest: det er et meget tungt modul ift. forståelse, hvor B2 mest bare er udenadslære. Følg godt med fra starten, og vigtigst af alt - det her kan jeg næsten ikke udtrykke klart nok - få styr på det basale. Der er virkelig meget at lære, og det er komplekse sager, men hvis du har et godt fundament, så letter det altså en del.

Et par eksempler: Start med at forstå det centrale dogme, når det altså bliver gennemgået.
Når i når til de forskellige dele af metabolismen, så hold tungen lige i munden. Husk på hvor tingene foregår, og hvad produktet er. Det hele, stort set, hænger sammen, og det giver så meget bedre mening, hvis man er med på hvad de forskellige processer giver af produkter, og hvor de så skal bruges efterfølgende. Altså; skab et overblik over tingene, hvad end det så er ved at tegne det igennem, snakke det igennem eller hvad der nu fungerer for dig

Hurtig tilføjelse: kom til holdtimerne, de er gode :slight_smile: