Bachelor på SDU, kandidat på KU?


#1

Hej Alle.

Endnu et oplæg om overflytning fra SDU til KU efter endt bachelor, som jeg håber, at nogle af jer har erfaring med. Her goes:

Jeg afslutter bachelor til vinter, og er i tvivl om, hvorvidt jeg skal læse videre på KU. Jeg kommer fra København og min familie samt byen betyder en del for mig, hvorfor jeg har kørt pendler-stilen de sidste tre år. Det, som jeg egentlig savner mest pt, er en base. Jeg er kort sagt træt af, at tage toget frem og tilbage - udemærket velvidende om, at dette sandsynligvis er mit vilkår i mit fremtidige virke som læge :wink:

Situationen er dog ikke lige til, ny studieordning osv. taget i betragtning. Jeg har brug for flere vinkler på dilemmaet - har du været i samme situation som mig, hvad gjorde du - og hvis du overflyttede til KU, hvilke udfordringer synes du så, at jeg burde tage med i mine overvejelser?? :roll:

Jeg er allerede bekendt med de praktiske ting såsom optagelsesvilkår, manglende fag mv. Jeg er nok mere interesseret i flg:
Hvordan er undervisning, arbejdsbyrde og eksamensform i forhold til SDU?
Er der mulighed for at skrive prægraduat som erstatning for kandidatspeciale ligesom på SDU?
Embedseksamen skulle efter sigende forberede den studerende på efterfølgende turnus - har eksamen i den akutte patient på KU samme formål?

På forhånd tak.


#2

Se bort fra sidste spørgsmål - det giver vist sig selv, at det ikke er det samme.