Beretning fra YL møde om 4 års-reglen, søges

Hejsa,

Til de af jer der har været til YL møde om 4 års-reglen på RH fortæl fortæl!

Var der mange?
Hvad havde MW at sige til sit forsvar?
etc…

Auditoriet var, i starten, pænt fyldt op så der har nok været omtrent 200 mennesker.
Selve orienteringen indeholdt akkurat det samme som man kan læse sig til på nettet. YL er tilsyneladende ikke bedre orienteret end vi er.

Udover det forklarede MW hvorfor hun accepterede aftalen med Lars Løkke Rasmussen. Hun fremlagde det som om at hun ikke havde et valg, da LLR ellers bare ville acceptere Bent Hansens forslag. En udlægning der affødte højlydte protester. De fleste mente hun burde have udvandret fra forhandlingen, da man ikke kan forhandle foran en ladt revolver.

Der blev også stillet en masse spørgsmål (lidt dem vi alle går og stiller os selv), bl.a. det meget relevante: Vil de første årgange af læger der rammes af reformen (især 9.-10. semester) ikke være chanceløse i kampen om specialerne mod dem der har opkvalificeret sig i årevis?

Dette blev besvaret med en syndig mængde udenomsnak. Hvilket nok i virkeligheden skal forstås som: Jo, I (vi) blev ofret ved Lars Løkkes hånd.

Samtlige (stort set) andre spørgsmål blev besvaret i samme stil, hvilket kun gjorde det stadigt mere tydeligt at MW har indgået en aftale hun ikke aner hvad medfører.

Alt i alt var vi i dag vidne til en meget grundig kirurgisk håndvask fra MW og resten af YLs bestyrelses side, i Rigshospitalets auditorium 2.

@Frold - kan du ikke også lægge tråden over i studmed debat - det er jo der de fleste interesserede kigger efter oplysninger som denne?

/DFN