Bøger 1. semester KU

Hej alle sammen :slight_smile:

Jeg er optaget på medicin på KU - starter dog først til februar :smiley:
Jeg er nysgerrig for at finde ud af sådan nogenlunde hvor mange penge jeg skal af med til køb af bøger.
Fandt denne liste:
http://www.academicbooks.dk/printlist?university=77213&study=600&semester=33188
Synes bare ikke det virker som så mange bøger :stuck_out_tongue: havde egentlig regnet med der var flere… og at jeg skulle af med mange flere penge. Så mit spørgsmål er, holder denne liste? Dækker det hele pensumlisten for 1. semester på KU?

På forhånd tak for hjælpen! Og go’ weekend!

  • Rebekka

Mangler du ikke et par bøger?
http://www.academicbooks.dk/pensumlister#university=77213&study=600&semester=33188

[quote=“Hope” post=85261]Mangler du ikke et par bøger?
http://www.academicbooks.dk/pensumlister#university=77213&study=600&semester=33188[/quote]

Tjoh… det ser ud som om jeg mangler en? Det var da mystisk. Trykkede bare på hvis som pdf - men måske er det fordi der ved den ene står “supplerende titel”!?
Men tror du at jeg kan regne med at være dækket ind med den liste? (Altså inkl. den supplerende) :slight_smile:

Det kan jeg ikke svare dig på, da jeg selv endnu ikke er startet på studiet, men jeg kunne læste det inde på academicbooks.dk “Listerne er normalt klar ca. 14 dage før semester- eller blokstart.” Så måske skulle man vente med at købe bøgerne til kort tid før start. Hvad siger studmed`er?

Hej og tillykke med optagelsen.

Der kommer også et kompendium i tidlig patient kontakt. Og så er der en supplerings bog på dansk til holes. Men den behøver man jo ikke at købe :slight_smile: så er det heller ikke alle der køber hjerte-lunge redning. Jeg har netop købt bøgerne til 1. Semester og synes hun sagde derinde at de blev solgt hurtigt…?!

Jeg havde flg. bøger:

Hole’s, en Organisk kemi bog, Kemiske data og oversigter og Kemi 2000 A-niveau.

Hvad angår Hole’s så kan man sagtens købe en bog der er 2-3 udgaver ældre end den nuværende. De udgiver en ny udgave forholdsvis hurtigt og der er kun små ændringer.

Søg gerne på pensum.dk og få brugte og billige bøger eller brug siden til at sammenligne priser mellem boghandlere. Jeg køber for det meste fra saxo.com, for det meste er det billigere end bogladen på panum, men sammenlign priser på pensum.dk.

Tak for svar alle sammen :slight_smile:
Jeg glææææder mig til at komme igang! Starter først til februar, så venter lidt med at købe bøgerne. Men synes det er rigtig rart at have en idé om hvor mange bøger man skal investere i - og til hvilken pris.

Har lige et spørgsmål.
Er der ikke en af jer der lige hurtig kan svare mig på hvornår eller om man overhovedet skal bruge bogen “Bevægeapparatets anatomi” ? :silly: