Bøger til 3. sem SDU


#1

Nu hvor jeg skal til at starte på 3. sem på SDU, vil jeg meget gerne høre lidt omkring forskellige folks erfaringer med litteratur? Nogle gode ideer & foreslag?

Jeg ved vi skal have “Sentralnervesystemet” til CNS, og har tænkt mig at købe “Essential medical genetics” til mol B - men hvad med fysiologien?

På forhånd tak

-Hauge


#2

Jeg ville helt klart ikke købe “Essential Medical Genetics” - det er en møgbog, som er fuldstændigt ubrugelig efter min mening. Få hellere fat i genetik-noterne, der cirkulerer rundt på SDU.
Mht til fysiologi, så vil jeg anbefale dig, at købe Roades & Tanner - det er ikke verdens bedste bog (foretrækker selv Guyton & Hall, som er rigtigt god), men til Fys B vil du elske Roades & Tanner. Alle målsætningerne er skrevet direkte fra den, så hvis man vil lave svar til alle målsætninger, så er det helt sikkert bogen man skal vælge.


#3

Jeg sys bestemt heller ikke du skal købe essential Medical Genetics…Jeg har måske læst to sider i den . Det samme gør sig gældende for dem som har købt andre genetik bøger. Men de fleste er MEGET glade for noterne som ligger på http://www.struckmann.dk . De er skrevet af gamle studerende i samabejde med en af de ansvarlige for kurset. Man får i starten at vide at det ikke er pensumdækkende , men der er vidst ikke ret meget af pensum der mangler på de sider…det er i hvert fald fint til at bestå…absolut :wink: