Boliggaranti?

Er det rigtigt at vinterstartere ikke er omfattet af boliggarantien?
Vil det sige at jeg ikke får nogen tilbud helt indtil Januar 2007, og jeg skal begynde næste måned, altså Februar 2007?

Der kan læses om boliggarantien her.

Hej Mr_Mo,

Jeg kan ikke udtale mig om hvorvidt du er omfattet af RIUs (Det Regionale Instillingsudvalg) regler for boliggaranti eller ej. Men da deres regler siger at du kan være aktiv på ventelisten i op til 6 måneder før studiestart vil du i givet fald have 6 måneders ancienitet til den tid - og det burde være nok til at komme ind på et ordenligt kollegie.

Desuden ved jeg at der er mange tomme værelser i øjeblikket, det var ihvertfald meldingen fra kollegiekontoret da jeg var omkring for 14 dage siden for at acceptere et nyt tilbud. F.eks. har der gennem længere tid været tomme værelser på bl.a. Skjoldhøj, og har på min egen gang på Store Børglum har vi haft et tomt værelse i 2 måneder.

Under alle omstændigheder vil jeg anbefale dig at ringe til Kollegiekontoret, de ved jo trodsalt selv bedst hvordan de administrerer boliggarantien. Find deres nummer på http://www.kollegie8000.dk eller http://www.kollegiekontoret.dk

Jo, men alle tomme værelser er nu blevet reserveret til folk med boliggaranti. Jeg håber jeg finder noget til studiestart.

Jeg vil prøve at ringe, du har jo ret, de ved bedst.