Demo i Aftenshowet - måske

Der bliver måske mulighed for at få et indslag i aftenshowet på DR, når vi skal demonstrere. Jeg kender Sisse Fisker, der er vært og jeg forklarede hende lidt om sagen. Hun lød interesseret i at lave at indslag, men kunne selvfølgelig ikke love noget. Jeg har sendt et link til FADLs hjemmeside til hende, så hun kan se nærmere på det. Er der andet jeg bør informere hende om?
Personligt synes jeg det kunne være fedt med et interview med Lars L.R., en velformuleret medicinstuderende og en færdig læge (der selvfølgelig vil tale vores sag) Har I andre forslag? - så kan jeg forelægge dem for hende.
Og hvad synes I ellers om det? Som nævnt, kunne hun ikke love noget, men ville skrive det i deres “Eventbog”. Går demonstrationen i øvrigt til Rådhuspladsen? I så fald er det jo endnu mere relevant for Aftenshowet…

Ville jo være super om demoen kunne komme med!
Måske du også skulle sende hende link til debatten her og den på lægeforeningens hjemmeside, så hun bedre får en fornemmelse af hvor mange der rent faktisk er utilfredse og se foreningens svar…?

Der står bare så ufatteligt meget på de sider, som hun ikke rigtigt kan bruge. Men der er vist nogle artikler i UFL hun kunne læse - div kritiske indlæg og vattede svar. Vi kunne finde nogle referencer frem til hende?

Se følgende fra UfL 2007/34:

http://www.stillingsbanken.dk/portal/pa … 7_34_52656

http://www.stillingsbanken.dk/portal/pa … 7_34_52675

Har indtil videre sendt de to links Hien foreslog, samt til FADLs hjemmeside. Andre forslag?

Der er mange gode argumenter imod 4 årsreglen her:
http://www.laeger.dk/portal/page/portal … uddannelse

Her kan du finde rigeligt med vattede svar fra Worsøe mfl…