Eksamensopgaver 8. semester KU

Hej allesammen

Jeg har lige været på nettet for at printe eksamensopgaver til 8. semester ud. Tilsyneladende er der ikke mere end 6 opgavesæt. Det er ikke ret meget synes jeg, da jeg bruger opgaverne som en del af min daglige læsning til at kontrollere, hvor godt jeg er med. Derfor vil jeg meget gerne spørge nogle jer der, der har været på 8. semester KU: kender I andre steder, hvor der ligger opgavesæt, som man kunne have glæde af???

Det ville være rigtig rart, hvis nogen kendte et par steder, hvor der lå gamle opgaver.

På forhånd tak

Hej Lasse,
Jeg var på 8. i foråret og har 6 eksamenssæt liggende - så der burde findes 7 i alt, med dét vi var oppe i her i sommer. I øvrigt mangler der et sæt rækken, som ikke fandtes på nettet i foråret: januar 05.
-Cille

Ok, mange tak Cille. Da der ikke er så mange opgaver, tænkte jeg på, om der er andre opgaver - måske fra gammel studieordning eller noget lignende. Lavede du andre opgavesæt end de 6, du har liggende?

Næh, det gjorde jeg faktisk ikke… Men du kan evt. prøve på manan - der ligger nogle opgavesamlinger om generel medicin og kirurgi. Har ikke brugt dem endnu, men tror de er okay, hvis man savner opgaver:
http://www.mdb.ku.dk/manan/medicinopgaver.pdf
http://www.mdb.ku.dk/manan/kirurgiopgaver.pdf