Eksamensopgaver 8. semester KU?

Er jeg den eneste, som synes, der ligger ret få eksamensopgaver for 8. semester på fakultetets hjemmeside http://medicin.ku.dk/eksamen/rettevejledning/8._semester/?

Er der nogen, der ved, hvor man kan få fat i eksamensopgaver + rettevejledninger fra 2006 og tidligere? Eller er det nogen, der ligger inde med disse opgaver og kan uploade dem til filbasen?

mvh
DFN

Her kommer jeg i tvivl, men så vidt jeg husker går opgaverne ikke meget længere tilbage. Den fra 2006 er mig bekendt en af de tidligste, der er.

Jeg synes dog, at du skal have et lille tip med på vejen. Hvis du mangler opgaver, kan du med fordel lave opgaverne på 9. semester. Detaljeringsgraden er ikke helt så høj som på 8. semester (retfærdigt nok, når man er så meget i klinik på 9.), men opgaverne på 9. lægger mere vægt på, at man kommer hele vejen rundt inden for diagnoserne. Det kan muligvis hjælpe med til, at man viser mere overblik på 8. semester.

Da jeg i sin tid tog 8. semester, KU, fandt vi eksamenssæt, der går tilbage til foråret 2004, som det tidligste vi ku’ opdrive. Sættene findes helt sikkert på uploadet et sted på nettet, men de fjerner dem på medicin.ku.dk efterhånden, sikkert af “pædagogiske” grunde. De vil helst ikke, at man opdager for mange tilfælde af genbrug af tidligere opgaver.

Prøv at se på f.eks. http://www.manan.dk eller andre medicinske fora. Jeg skal se, om jeg evt kan finde nogle sæt. I så fald uploader jeg dem.

Jeg har lige set de opgaver igennem, som jeg har liggende. Jeg fandt et sæt, som ikke ligger på nettet, men jeg kan se, at opgaverne fra dette sæt er blevet genbrugt i nyere sæt. Det er formentlig forklaringen. Ud over opgaverne til 9. semester lavede jeg også nogle opgaver i farmakologi fra gammelstudieordning:

http://www.manan.dk/index.php?page=farmakologi

Selvom opgaverne er fra 2004 eller længere tilbage er de stadig glimrende til at finpudset farmakologien. F.eks. er der et godt sæt om hjerteinsufficiens, man med fordel kan lave.

Her findes tilbage til 2005:

http://www.hubeck-graudal.dk/8sem/

Held og lykke med det!
/Johan