Færre søgt ind på medicin

Jvf Dr.dk så er der færre der er søgt ind på medicin - men de fortæller ikke om de der søgt ind så er bedre kvalificeret…

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/0 … m?rss=true

Mon ikke at det er dem der har søgt ind, som opfylder adgangskravende, som der er færre af!! -det er jo første år med de skærpede adgangskrav, så det kan tænkes at der er en del der ikke har været opmærksomme nok.

http://www.ku.dk/nyheder/?content=%2Fny … %3Bref%3D0

Det er svært at sige om vi (jeg er en af dem :smiley: ) er bedre kvalificerede!! Personligt håber jeg at jeg ALDRIG igen skal se en differentialligning, og hvis det går i opfyldelse så er det svært at se hvad jeg skal bruge al den matematik til. Kemi B giver mening, men jeg ved ikke om det gør mig mere kvalificeret!!

Med kvalificeret mente jeg - det er jo ikke til at sige om det er færre med et højt snit eller et lavt snit der har søgt ind…

Ahh jeg vækker lige hjernen fra sommerferie “mode” :smiley:

Jeg venter spændt på d. 30 juli og kan bare håbe mit gennemsnit rækker.

Det lyder godt, måske hvis jeg er heldig kan jeg komme ind via kvote 1(2/3 af de nye studenter tager 1 års sabbat, de nye adgangskrav, det store karakterskel mellem middel og overmiddel altså 7 og 10), dog har jeg ikke høje forventninger, så bliver jeg ikke så skuffet :slight_smile:

Jeg må forventes at meget om, at navnlig news.I jeg er meget skuffet over, hvor stor karakter forskellen mellem den gennemsnitlige og over gennemsnittet er for høj, men helt sikkert.

Du taler sort