Færre søgt ind på medicin


#1

Jvf Dr.dk så er der færre der er søgt ind på medicin - men de fortæller ikke om de der søgt ind så er bedre kvalificeret…

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/0 … m?rss=true


#2

Mon ikke at det er dem der har søgt ind, som opfylder adgangskravende, som der er færre af!! -det er jo første år med de skærpede adgangskrav, så det kan tænkes at der er en del der ikke har været opmærksomme nok.

http://www.ku.dk/nyheder/?content=%2Fny … %3Bref%3D0

Det er svært at sige om vi (jeg er en af dem :smiley: ) er bedre kvalificerede!! Personligt håber jeg at jeg ALDRIG igen skal se en differentialligning, og hvis det går i opfyldelse så er det svært at se hvad jeg skal bruge al den matematik til. Kemi B giver mening, men jeg ved ikke om det gør mig mere kvalificeret!!


#3

Med kvalificeret mente jeg - det er jo ikke til at sige om det er færre med et højt snit eller et lavt snit der har søgt ind…


#4

Ahh jeg vækker lige hjernen fra sommerferie “mode” :smiley:

Jeg venter spændt på d. 30 juli og kan bare håbe mit gennemsnit rækker.


#5

Det lyder godt, måske hvis jeg er heldig kan jeg komme ind via kvote 1(2/3 af de nye studenter tager 1 års sabbat, de nye adgangskrav, det store karakterskel mellem middel og overmiddel altså 7 og 10), dog har jeg ikke høje forventninger, så bliver jeg ikke så skuffet :slight_smile:


#6

Jeg må forventes at meget om, at navnlig news.I jeg er meget skuffet over, hvor stor karakter forskellen mellem den gennemsnitlige og over gennemsnittet er for høj, men helt sikkert.


#7

Du taler sort