Flytte med familie eller få en studielejlighed

Hejsa allesammen.

Jeg har været så heldig at komme ind på medicin i Odense med vinterstart :partying_face: Jeg glæder mig meget, men min boligsituation er lidt problematisk…

Jeg bor i et hus lidt uden for Aalborg med min kæreste og min dreng på 2,5 år. Planen har hele tiden været, at hvis jeg kom ind i Odense, ville vi flytte til København og så måtte jeg pendle frem og tilbage derfra. (Min kærestes firma har hovedkontor i København, så hvis vi boede kunne han stå for at hente og bringe vores dreng.)
Men da min kæreste er rigtig glad for sin arbejdsplads i Aalborg og min dreng er kommet ind i vores drømme-institution, har vi også snakket om, at en studielejlighed til mig i Odense måske var en mulighed, og så kunne de blive i Aalborg med arbejde, familie, institution osv. Og jeg kunne få ro til studiet de dage, hvor jeg var dernede.

Så mit spørgsmål lyder overordnet på: Hvordan er undervisningen tilrettelagt i Odense?

  • Hvor mange dage er man afsted om ugen?
  • Ligger dagene spredte eller samlet?
  • Vil det have store konsekvenser for evt. gruppearbejde, hvis man var i Aalborg de dage der ikke er undervisning? Altså ligger dette arbejde i “fritiden”?

På forhånd tak :blush:

Tillykke med optagelsen. Jeg går pt på bacheloren på SDU.
Næsten hver uge har vi en fridag, nogle gange to. Undervisningen er ikke specielt samlet, så nogen dage skal man afsted for en enkel holdtime eller forelæsning. Samt at der er dage hvor man har undervisning fra 10-12 og igen har 16-18.
De første par uger skriver man en studiestartsopgave og disse timer skal man møde op til. Derefter er langt det meste undervisning frivilligt og udover studiestartsopgaven er der intet gruppearbejde.
Der er mange som pendler fra københavn på studiet og dem som ikke ender med flytter til Odense lærer at læse effektivt på togturen hjem, så de har fri når de kommer hjem.

Tak for svar :raised_hands:

Hvordan med fridage? Ligger de typisk mandage og fredage eller er det meget forskelligt?

Man kan ofte være heldig at de ligger enten mandag eller fredag