Forskningsgejst og rejsefeber? Se her!

Motiverede studerende søges til forskningsår ved Bandim Health Project i Guinea-Bissau.

Du er
Medicin- eller folkesundhedsvidenskabsstuderende ved et dansk universitet og har afsluttet 6. semester.

Du har

Interesse for international sundhed
Mod på at bo et år i Afrikas fattigste land, Guinea-Bissau, og mod på at arbejde i et udfordrende forskningsmiljø
Lyst til at forske i hvordan vi bedrer sundhedsforholdene for børn i Afrika
Ambitioner om at skrive videnskabelige artikler på engelsk
Vi kan tilbyde

Et forskningsår på et dansk forskningsprojekt i Guinea-Bissau, Vest Afrika (Bandim Health Project). Vi søger 2 studerende til start efterår/vinter 2018, men vi er også meget interesserede i henvendelser fra folk, der gerne vil af sted senere. Der er ofte nye spændende projekter på tegnebrættet inden for børnedødelighed, vacciner og infektionssygdomme. Som studerende, bliver du tilknyttet et stort randomiseret studie, og får derudover dit eget selvstændige projekt.

Du kommer til at indgå i et fagligt udfordrende samarbejde med en række andre studenter, ph.d.-studerende og seniorforskere fra både Guinea-Bissau, Danmark og andre lande i et meget aktivt og krævende, men også spændende forskningsmiljø. Samtidigt får du mulighed for at opleve Vestafrika helt tæt på, lære et fremmedsprog og få nye bekendtskaber. Vores studerende publicerer ofte mindst én artikel efter deres forskningsår. Løn og dækning af øvrige udgifter søger vi i fællesskab.

Bandim Health Project (www.bandim.org)
Har eksisteret som dansk-guineansk forskningsprojekt i Guinea-Bissau siden 1979 og har over 500 videnskabelige publikationer bag sig. Projektet er førende i verden på epidemiologiske studier af børnevaccinationer og langtidseffekter af børnesygdomme. Projektet følger regelmæssigt over 150.000 individer i landet og registrerer dødelighed, sygelighed og en lang række andre faktorer, som gør det muligt at evaluere eksisterende og nye sundhedsinterventioner.

Ansøgning sendes til [email protected] senest 15.03.2018.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte:
Sanne Thysen, læge, ph.d.-studerende E-mail: [email protected]
Ane Bærent Fisker, læge, ph.d. E-mail: [email protected]

Dette emne blev automatisk lukket efter 14 dage. Nye svar er ikke længere tilladt.