Hepatitisvaccine til de medicinstuderende?

Artikel i dagens udgave af Nyhedsavisen:
http://avisen.dk/studerende-kan-smitte-patienter-med-leverbetaendelse_96855.aspx

Jamen det er da lækkert nogle andre prøver at banke gang i den debat igen - studmed.dk og dets brugere forsøgte jo tidligere i 2004:

http://www.studmed.dk/studmed-dk-mener- … t1035.html

Endte i en underskriftindsamling: http://www.studmed.dk/underskriftsindsa … t1428.html og debat indlæg i ugeskriftet: http://www.laeger.dk/portal/page/portal … 5_42_47567 og breve ud til studienævn med mere…

Troede sådan set alle blev vaccineret idag!

Jeg er for at det skal være opkravet at alle sundhedspersonelle bliver Hep B vaccineret simpelthen af den grund at smittefare er flere hundreder gange højere end HIV under samme betingelser. Der er risiko for at udvikle kronisk hepatitis og HCC og kan ikke helbreds. Jeg går også ud fra at Hep B pt er også meget mere prevalente i DK end HIV pt med store viral load.

Det er lige før man bevist stikker sig selv med en ren kanyle og så klager til sygplejsker / læger så man kan få den vaccine.

Det behøver du ikke. Du skal bare sige du har stukket dig på en nål og henvende dig i skadestuen under klinik, men det er da åndsvagt at alle skal “lade som om” de har stukket sig - i stedet for alle bare blev vaccineret.

Havde 8. semester i Silkeborg og her blev hele personalet tilbudt hepatitis B vaccine, studerende inklusiv.
FADL har med i forslag til overenskomsten at vi kan blive vaccineret ifbm. SPV kursus, så der sker da lidt fremskridt.

Jeg fik tilbud om hepatitis B vaccine på 6.semester (infektionsmedicinsk ambulatorium på Hvidovre Hospital).

Ja, jeg tror alle ved KU får nu om dage…

Hvad er status ved SDU?