Hvad ville du ønske, at du havde vidst, før du startede på studiet?

, , ,

Hejsa

Ja, titlen siger jo det hele. Jeg synes, at det ville være rigtig interessant at høre fra så mange medicinstuderende/evt. læger, som muligt. Så kan det være, at vi (de nye medicinstuderende) kan bruge jeres erfaringer til noget :wink:
Det må gerne handle om både stort og småt :smile:

7 Synes om

Tid er den vigtigste ressource. Hvis man har 100% at gøre godt med, kan man ikke lægge 100% i både studie, venner, familie, arbejde, træning og andre hobbyer. Man er nødt til at prioritere sin energi og tid, og det kræver, at man lærer at sige nej. Planlægning er alfaomega for at have en god balance, så man netop kan gøre lidt af det hele.

5 Synes om

At man ikke skal bruge så meget energi på at sammenligne sig med sine medstuderende. Der er fantaster, løgnhalse og så os andre dødelige.

Brug det første år på at finde din egen vej til læring. Altså hvordan lærer DU! - er du visuel, auditiv, kropslig etc. Med andre ord skal du lave remser, skrive noter, figurer, skemaer, , danse, genfortælle, eller er du så heldig du bare skal læse noget en gang.

Nyd det. Det er hårdt, man skal ofre, men det er naivt at tro at livet bliver nemmere efter studiet. Selvom du synes du har så lidt fritid, kommer du aldrig til at have så meget.

7 Synes om