Hvordan afsluttet bacheloren på SDU?

Hej, det måske et lidt mærkeligt/random spørgsmål, men har undret mig over det i noget tid - hvordan foregår det når man bliver færdig med sin bachelor på SDU? På mange andre studier (og vist medicin på de andre 3 uni’er) afsluttes bacheloren ved at gå til eksamen i bachelorprojektet hvor efter de kommer ud og bliver fejret af familie og venner, men hos os (da vi jo allerede skriver bachelor på B11) er vores sidste eksamen “bare” endnu en skriftlig, og man har ingen ide om hvordan det er gået indtil noget tid efter.
Sker der stadig “fejring” efter B12 eksamen, gør man det når man har forsvaret bacheloren på slut B11, eller gør man slet ikke noget ud af det?
Det er måske lidt ligegyldigt at fejre når de fleste jo alligevel skal videre på kandidaten (selvom en bachelor jo self er en stor accomplishment), men er bare nysgerrig over hvordan det hele fungerer :slight_smile:
mvh hphp

Hej,

Der er oftest en gallafest som de studerende selv arrangerer. Og så får man et eksamensbevist tilsendt digitalt. Og så sker der ikke mere :sweat_smile:
Men nogen fejrer det jo så lidt med deres familie, nogen får gaver og blomster, men det er ikke samme setup som når man er helt færdig.

Du har ret. Men omvendt er det jo aldrig ligegyldigt at fejre noget. Og da slet ikke en akademisk titel :star_struck: Om den så hedder bachelor eller kandidat :nerd_face:

God vind med det!

Dbh.
KmK

3 Synes om

Lige det sidste vil jeg gerne støtte meget op om.
Tre års hårdt slid skal da fejres! :innocent: :clap: :clap: