Hvordan foregår Unitest på Aarhus Universitet?

Hej,
Jeg har søgt kvote 2 medicin i Aarhus Universitet, og er derfor lidt nysgerrig på, hvor forskelligt det er fra SDU? Har kunnet læse mig frem til at det er i hånden, men hvordan foregår selve testdagen?

Hej Emre0247,
Man møder op, står i kø til at blive registreret, hvor man viser noget ID. Derefter tildeles man et lokale, hvor man indtager en plads. Ved hvert bord mener jeg, der ligger et svarark og et større hæfte (selve unitesten) som man modtager senere, når alle er siddende og testtidspunktet nærmer sig.
VH. Dan

1 Synes om

Så det er ikke ligesom ved SDU når man laver den på pc at det hele forgår på en ting? Men man har både test papir og svar ark?

Ja, lige præcis. Dette fungerede ikke så godt for mig sidste år. Man skal have styr på mange papirer! :slightly_smiling_face:

1 Synes om

Ligesom dan11 fortæller. Det ret afslappet, og man skal ikke have andet end sig selv og en blyant med. Så får man opgaven udleveret på papir.
Husk dog, at hvis du både søger kvote 2 på SDU og AU, at prøven foregår efter SDU’s regler (altså på pc). Men hvis du kun søger AU er den på papir i Århus:)

1 Synes om