Hvordan søges skolarstipendiat?

Jeg har kontakt med en afdeling imde på riget mhp. OSVAL 2 kombineret med 1/2-1 års forskning. Planen er, at det skal køre som et skolarstipendiat. Men hvordan og hvor søger man dette, når det ikke er afdelingen selv, der har slået en stilling op? Proffesoren jeg har talt med, ved ikke rigig noget om det og bad mig finde ud af det, inden næste gang vi skal mødes. Jeg har søgt lidt på nettet, men kan ikke rigtig finde noget. Så er der nogen herinde, der ved noget? Altså hvem er den overordnede koordinator for sådanne projekter? Og hvem bevilliger pengene?
Mvh. as

See
http://sund.ku.dk/for_studerende/forskningsaar/#finansiering

http://cms.ku.dk//upload/application/msword/f51d6748/støttemuligheder.14.03.05.doc

Application for grants is a long process, often takes 3 – 6 months and never given immediately. If your professor has never heard of this offer provided by the school and isn’t even familiar with how to apply grants for his students I would think twice about choosing him as a supervisor.

Jeg ville nu ikke være bekymret bare fordi en professor på en klinisk afdeling ikke kender til de scholar stipendiater som universitetet slår op. De har kun eksisteret et par år, og universitetet skilter ikke ligefrem med det. Og så vidt jeg ved er der af samme grund ikke særlig mange der søger stipendiaterne så der skulle være god mulighed for at få det tildelt.