Hvornår får man sit turnus nr?


#1

Hejsa

Jeg er blot nysgerrig for at høre hvornår man får tildelt et turnus nr?

Er netop blevet færdig med 10. sem, så 11. venter … jeg nærmer mig…


#2

Hej Frold

Nu hvor du er i kbh, bliver du vel færdig efter 12. sem, ikke? Så bliver vi nok færdig samtidig, dvs jan 2006 (her i Odense har vi jo stadig 13 stk…).

  1. semester på SDU får nummer på onsdag, så hvis vi melder os til turnus i foråret må det passe med at vi får nummer i maj måned og efterfølgende starter fra feb 2006 og frem alt efter ventetid.

#3

Hej Martin

Nej, jeg er sidste hold på gammelordning KU, så jeg har skam 13 semestre.

Det er bare Christie der i posten om Lorteturnus (http://www.studmed.dk/viewtopic.php?p=3834#3834) der skriver at hun går på 11. men at hun får nummer i næste uge, det forstod jeg ikke så meget af.


#4

Du får dit turnusnummer semestret før du bliver kandidat. Da studieordningen i Århus er på 12 semestre vil det sige at man får nummer på 11. semester - på tirsdag er det vist…


#5

ahh den havde jeg ikke lige fanget: at AU kun har 12 semestre. Herovre er de der er kommet længst på den nye studieording der kun har 12 semestre kun kommet til 9. sem


#6

HIHI - nu er det jo ikke altid at jeg helt kan bevare seriøsiteten - og ovenstående er godt nok et oplæg jeg ikke kan lade passere uhørt!

Jamen det er jo nok fordi vi er så kvikke i Århus at vi kun har brug for 12 semestre!! :lol:


#7

Bla bla bla bla… :smiley:


#8

Frold: Jeg har en del numre på lager. Hvad vil du gi’.

De kvikke laver deres numre selv


#9

Du er bare fuld af numre var…