IMCC - International Medical Cooperation Committee

, , ,

Oprindeligt oprettet her: https://studmed.dk/imcc/

International Medical Cooperation Committee (IMCC) er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet. Vi har 30 forskellige aktivitetsgrupper på landsplan, fordelt på vores seks lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg, København og Roskilde.

Alle kan blive medlem
Alle kan blive medlem af IMCC. Vi har inddelt vores aktiviteter inden for fire interessefællesskaber: Udviklingsarbejde, undervisning og oplysning, samfund og debat samt udvekslings- og klinikophold.

Tværfaglighed er centralt for os. I foreningen er der, udover medicinstuderende, bl.a. folkesundhedsvidenskabs-, psykologi-, medicin-, statskundskabs-, økonomi- og kommunikationsstuderende mv.. Vi ønsker at forbedre vores aktiviteter i fællesskab. Derfor byder vi studerende fra alle former for uddannelse velkommen i foreningen. At arbejde med sundhed er vores fælles samlingspunkt.

IMCC giver sine medlemmer masser af mulighed for både at udvikle sig personligt og lære en række kompetencer i, samt uddybende viden om, f.eks. organisationsarbejde, ledelse, projektstyring, kommunikation, økonomihåndtering og bæredygtighed. Vi har en vision om at skabe en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til sundhedsydelser og er fysisk, mentalt og socialt velbefindende.

Oplev resten af verden med IMCC
I mere end 65 år har IMCC sendt studerende ud i alverdens afkroge for at arbejde med sundhed. Som medlem af verdensorganisationen af lægestuderende, International Federation of Medical Students Associations (IFMSA), er talrige sundhedsprojekter blevet igangsat på tværs af landegrænser, og IMCC giver dig enestående muligheder for at få oplevelser og venner fra Danmark, og fra hele verden.

Hvad laver vi?
Som medlem af IMCC har du mulighed for at arbejde med sundhedsfremme sammen med andre unge fra en række forskellige studiemæssige baggrunde.

Du kan for eksempel komme på udvekslings- og klinikophold i eller udenfor Danmark, undervise danske børn og unge i sundhedsrelaterede emner, deltage i nationale og internationale konferencer og aktiviteter, projekt- og økonomistyre udviklingsprojekter i samarbejde med unge fra lokalområdet i Afrika, Mellemøsten eller Asien, eller skabe debat om et sundhedspolitisk emne i Danmark, EU eller FN. Uanset hvad du vælger, giver dit engagement i IMCC lærerige oplevelser og erfaringer for livet.

Udvekslings- og klinikophold

Udviklingsarbejde

Undervisnings- og oplysningsarbejde

Samfund og debat