Jeg vil gerne forberede mig bedst muligt til en uddannelse, som er relateret til medicin, som en der går på gym

Hej, jeg er en dreng på 17 år som går og spekulerer over bl.a. hvordan man forbereder sig bedst til at f.eks. at blive en eller anden form for speciallæge eller blive en som udvikler medicin til f.eks. kræftramte.

Jeg har været inde på nogle af de “emner” der minder om dette og der siges at man skal nyde sin frihed imens man kan, dog er det kun i forbindelse med dem der snart skulle starte på uni. Jeg er lige startet på en HTX og har godt nok ikke valgt en studieretning endnu, men jeg er helt vild med at lære om kroppen og hvorfor x sygdom gør y, osv.

Selvom jeg spørger om hvordan man forbereder sig bedst, så forventer jeg stadig at der er nogle som kommenterer at jeg burde nyde min frihed imens jeg har den, men jeg insisterer på at få en ide om hvad det helt grundlæggende materiale er. Jeg tror nemlig ikke at jeg kan læse mig specielt langt frem, men jeg vil stadig lære om det. Der er en som påstår at tidlig forberedelse gavnede dem en del, da deres medstuderende først begyndte at lære om et emne når personen havde fået en ide om hvad det var nogle måneder før.

Jeg kan ikke selv se nogen grund til hvorfor jeg ikke skulle begynde at læse om det nu, hvis jeg er 95% på at jeg vil læse noget som er relateret til medicin.

Værsgo: https://www.sdu.dk/-/media/files/information_til/studerende_ved_sdu/din_uddannelse/medicin/aktuel_studieordning/bachelorstudieordning+1,-d-,+februar+2017+1+rev+sep+2018.pdf

1 Synes om