Købe snus i københavn?


#1

Hej!
Er der nogen der ved hvor man kan købe snus (portion) i københavn?


#2

Jeg er rimelig sikker du får købt det på 7/11, de har vanligvis et snusskab stående bag disken (ved ikke om det er porsjonssnus). Ellers er det en liste over alminnelig snusforhandlere her: http://www.v2tobacco.dk/Offroad-snus-fo … anmark.htm


#3

Den svenske snus-mafia slår til :smiley:


#4

Portionssnus må man ikke sælge i Danmark.

Prøv dog alligevel din lokale polsk dåsecola / taletidskort-forhandler. Måske gemmer der sig lidt tobak bag forhænget.


#5

Nå, hvad er portionssnus…?


#6

Har aldrig helt forstået det med snus og skrå til folk under 50 år/folk som ikke bærer truckercap og går i netundertrøje.
Men hvad, der er vel nogle, der tænder på tøser med skrå-saft løbende ud af mundvigen (og så kan man jo have sneglen liggende under læben, mens man er til forelæsning) :smiley:


#7

Det er snus færdigpakket i små filterposer.

Det er forbudt i hele Eu undtagen Sverige. Egentligt mærkeligt når der er langt færre skadevirkninger end ved cigaretter.


#8

Hovedbanegården har vist, men om det kun er løssnus ved jeg ikke
har hørt der skulle findes en snus-kiosk med portioner ude omkring Landbohøjskolen(KVL) på Frederiksberg, et sted med mange snuselskere.

nærmere kan jeg ikke komme det, sorry

/niko


#9

Jeg - som er århusianer - køber snus på http://www.swedish-snus.com. Det fungerer perfekt, men det er (formentlig) lidt halvdyrt ift. at købe det i en butik… (Og så er der lidt leveringstid, men det er jo ikke noget problem hvis man blot husker at bestille før ens personlige lager udløber).


#10

http://www.buysnus.com, er der også gode muligheder at støtte svenskere og nordmænd i deres fedteri med denne delikatesse. Findes i alle afskygninger, størrelser og smagsvarianter :mrgreen:

Man får det tilsendt ret hurtigt. Mener det er 2-5 dage.


#11

Til dem, som skulle være i tvivl om, hvad snus er for noget:

http://www.geocities.com/i_am_arthur_dent/vollan_snus.jpg

Billedet stemmer overens med de fleste af mine forudindtagede holdninger til: køn, påklædning og nationalitet :smiley:
[size=3](undskyld til alle snuselskere, nordiske brødre og folk med arbejdstøj, men det er da lidt sjovt)[/size]


#12

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: klasse billede


#13

Og jeg som troede at der blev refereret til kokain :oops: Nogle gange menes der altså bogstaveligt hvad der skrives :wink:

I øvrigt, pokkers godt billede! Der er dog et par svenske, kønne “snusende” piger på Panum der strider imod mine fordomme, der ellers godt hen ad vejen udtrykkes af dit billede :wink:

Mvh,
Deb


#14

efter hvad der skrives i medierne i disse tider, så skulle man tro at kokain er nemmere at skaffe end portionssnus tilsyneladende er…