Købe snus i københavn?

Hej!
Er der nogen der ved hvor man kan købe snus (portion) i københavn?

Jeg er rimelig sikker du får købt det på 7/11, de har vanligvis et snusskab stående bag disken (ved ikke om det er porsjonssnus). Ellers er det en liste over alminnelig snusforhandlere her: http://www.v2tobacco.dk/Offroad-snus-fo … anmark.htm

Den svenske snus-mafia slår til :smiley:

Portionssnus må man ikke sælge i Danmark.

Prøv dog alligevel din lokale polsk dåsecola / taletidskort-forhandler. Måske gemmer der sig lidt tobak bag forhænget.

Nå, hvad er portionssnus…?

Har aldrig helt forstået det med snus og skrå til folk under 50 år/folk som ikke bærer truckercap og går i netundertrøje.
Men hvad, der er vel nogle, der tænder på tøser med skrå-saft løbende ud af mundvigen (og så kan man jo have sneglen liggende under læben, mens man er til forelæsning) :smiley:

Det er snus færdigpakket i små filterposer.

Det er forbudt i hele Eu undtagen Sverige. Egentligt mærkeligt når der er langt færre skadevirkninger end ved cigaretter.

Hovedbanegården har vist, men om det kun er løssnus ved jeg ikke
har hørt der skulle findes en snus-kiosk med portioner ude omkring Landbohøjskolen(KVL) på Frederiksberg, et sted med mange snuselskere.

nærmere kan jeg ikke komme det, sorry

/niko

Jeg - som er århusianer - køber snus på http://www.swedish-snus.com. Det fungerer perfekt, men det er (formentlig) lidt halvdyrt ift. at købe det i en butik… (Og så er der lidt leveringstid, men det er jo ikke noget problem hvis man blot husker at bestille før ens personlige lager udløber).

http://www.buysnus.com, er der også gode muligheder at støtte svenskere og nordmænd i deres fedteri med denne delikatesse. Findes i alle afskygninger, størrelser og smagsvarianter :mrgreen:

Man får det tilsendt ret hurtigt. Mener det er 2-5 dage.

Til dem, som skulle være i tvivl om, hvad snus er for noget:

http://www.geocities.com/i_am_arthur_dent/vollan_snus.jpg

Billedet stemmer overens med de fleste af mine forudindtagede holdninger til: køn, påklædning og nationalitet :smiley:
[size=3](undskyld til alle snuselskere, nordiske brødre og folk med arbejdstøj, men det er da lidt sjovt)[/size]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: klasse billede

Og jeg som troede at der blev refereret til kokain :oops: Nogle gange menes der altså bogstaveligt hvad der skrives :wink:

I øvrigt, pokkers godt billede! Der er dog et par svenske, kønne “snusende” piger på Panum der strider imod mine fordomme, der ellers godt hen ad vejen udtrykkes af dit billede :wink:

Mvh,
Deb

efter hvad der skrives i medierne i disse tider, så skulle man tro at kokain er nemmere at skaffe end portionssnus tilsyneladende er…