Kollegier i københavn?

Hej.
Hvilke kollegier er efter jeres mening de bedste i København - og hvorfor?
Har søgt en del forskellige, men kunne godt lige tænke mig at høre om jeg har overset nogle… :?

mvh.

Det kommer lidt an på hvad du prioriterer.
Hvis du er socialt anlagt er RHK/EHP (hhv. http://www.rhk.dk og http://www.ehp.dk) oplagte, men nu er jeg også lidt biased efter 4 glade år på Egmont :wink:

Ellers tror jeg sådan set også at Nordisk, Hagemanns, Studentergården og Kollegiegården er udmærkede, og ligger i ordentlig afstand fra Panum…
Kan være jeg glemmer et par stykker?

Jeg har nettopp mottatt min lejekontrakt fra Tietgenkollegiet. Er det noen i det hele tatt med erfaring derfra? I og med at det er relativt nytt mener jeg?

Leje for værelset på 32,9kvadratmeter er 2800 + 400 i varme/el/vann. Ink i lejen er 2mb internettlinje. TV etc kommer utenom. Hva synes dere om dette? Prismessig og om Tietgenkollegiet generelt?

Lyder meget fair.
Helt nyt kollegie - på godt og ondt :wink:

egmont, egmont, egmont!
De bedste fester, de bedste fællesfaciliteter, de mindste værelser, det bedste fællesskab. Husk man skal søge direkte til egmont, og gør noget ud af din ansøgning, hvis du vil ind.

Tietgen er jo et arkitektonisk vidunder!http://www.byggeri.dk/maned/aarets2005/tietgen/img/001.jpg

Jeg synes det er en rimelig pris for så meget plads, men stadig er det mange penge på SU.

held og lykke

Joa, det er mange penge, men det går forhåpentligvis greit selv på SUbudsjett. De hadde mindre, billigere leiligheter, men kunne selvsagt ikke velge selv. fikk bare utdelt en.

Man skal også lige huske at en del kollegier kommer man ind på via CIU (http://www.ciu.dk, Centralindstillingsudvalget (forkortes CIU) er en boligpolitisk organisation, som har til formål at sikre en rimelig og central indstilling til kollegier og ungdomsboliger) og at der er en venteliste på et par år på de kollegier der ligger i København, og også for dem der ligger i Storkøbenhavn, dog bare kortere.

Jeg bor selv på Kollegiegården (http://www.kollegiegaarden.dk) på 5. år og det har jeg været ok tilfreds med.

RHK er byens førende. Værelserne er med privat badeværelse/toilet med siddebadekar, og der er snildt plads til 1½ mandsseng, stort skrivebord, sofa og en mindre reol.

Værelserne er klart at foretrække frem for Egmont. Sauna, Bar (guld øl 8 kr (det er ikke steget vel?)), Gigantfester. Ligeledes privatoptagelsesudvalg, så man skal være dygtig.