Medicin i 2012

Hej allesammen, det er sådan at jeg er igang med at supplere matematik A niveau, og meget gerne vil ind på medicin til sommer.
Mit snit er på 9,9 fra gymnasiet med bonus
Tror i der er stor sandsynlighed for at snittet stiger i år igen? for så er jeg da helt game over :frowning:
ved godt man ikke kan give noget sikkert svar, men hvad er jeres bud? stiger eller falder snittet?
søger ind alle steder og alle steder standby. Glæder mig til at læse jeres svar, måske er der nogen der har forstand på statestikker/samfundsforhold og måske kan give et kvalificeret bud, jeg selv tror/håber at det falder, da det aldrig har været så højt generelt som nu. Der må sku da være en grænse for hvor mange 12 taller gym. lærerne smider ud til folk?

Jeg tør ikke udtale mig om antallet ansøgere i 2012, men:

Hvordan er dit gennemsnit i forhold til kvote 2 fagene:

Dansk A
Engelsk B
Matematik A
Fysik B
Kemi B/Bioteknologi A

Se udregning på http://bachelor.au.dk/optagelse/kvote-2/saadan-beregnes-kvote-2-fagsnittet/

Kan du mønstre ~10 her har du gode muligheder for kvote 2 ved AU, specielt hvis du kan mønstre noget relevant erfaring. Samtidig er kvote 2 prøven ved SDU altid en mulighed.

Jeg søger selv til sommer, men jeg er nu ret sikker på at det stiger i år… Sidste år hed kvote 2 gennemsnittet 11,1 i Århus, og jeg mener også det var højere de andre steder… Så som det ser ud nu er de faldende… Grundet arbejdsløsheden tror jeg, at flere og flere unge vil søge direkte ind på en videregående uddannelse i stedet for at tage et sabbatår, så jeg tror det stiger… Desværre…! :frowning:

[strike]http://www.ug.dk/uddannelser/universitetsuddannelser/bacheloruddannelser/sundhedsvidenskabeligebacheloruddannelser/medicin.aspx#fold6 og http://www.kot.dk/KOT/hovedtal/Hovedtal2011.pdf siger kvote 2 (AU) var 9,8.[/strike]

Jeg har selvfølgelig forvirret standby med kvote 2 gennemsnittet. Min fejl.

Kvote 2 gennemsnit var 10,3(vejledende) i 2011

http://studieinfo.au.dk/uddannelsen.cfm?navigation=optagelse&fag=2000&type=bachelor&overskrift=Optagelse

“Vejledende” betyder vel at man godt kan komme ind, hvis man har nogle relevante kvalifikationer, eller har jeg forstået det forkert?

Jeg har desværre ikke snittet til kvote 2 på AU eller AAU, da jeg fik nogle forfærdelige karakterer i Dansk på gymnasiet, og kun middelmådige i Engelsk, så jeg håber på at tage SDU’s kvote to prøve i år, og går det ikke, så tager jeg noget aftenskole, og søger SDU, AU og AAU næste år.

Var desværre lidt for doven i gymnasiet, så mit totale karaktergennemsnit er kun 5,9, hvorfor jeg ikke engang er sikker på at få lov til at gå til prøve på kvote 2, SDU.

Jeg har til gengæld suppleret Mat C-A, Kemi C og B, samt Fysik C-B og fået hhv. 12 skriftligt/10 mundtligt, 12 mundtligt og 7 mundtligt, så hvis jeg nu bare scorer 10/10 i både Engelsk og Dansk enkeltfag, så har jeg da højst sandsynligt snittet til næste år (kvote 2 AU og AAU) - men jeg ligger næsten og ryster hver dag, inden jeg skal sove, med tanken om at jeg muligvis ikke får lov til at gå til SDU’s prøve.

EDIT: Føj, jeg havde også set kvote 2 som 9,8. Nå, så skal jeg også lige pakke et 12-tal ind i mine beregninger :sick:

Ja, det er nogle modbydeligt høje snit!! Os fra den gamle karakterskala kan sgu ikke følge med alle de 12-taller :dry: