Medicinsk Kompendium 17udg - ultimo marts 09

Medicinsk Kompendium 17 udgave, har nu fået fastsat en udgivelsesdato der hedder 31.03.09

Den forventede pris er 3995kr, minus diverse rabatter mm.

Med Venlig Hilsen
Rasmus
Medicinerladen
Nørre Alle 32
8000 Århus C.

Ps. Datoen er en vi har fået af NNF (Nyt Nordisk Forlag) der står for udgivelsen, så hvis det skulle ske at datoen bliver rykket, vil vi hermed gerne frabede os ethvert ansvar mht. til denne :->

Det gjorde de også reklame for på Lægedage i Bella Center…

Men tak for info!!

Hej
Nu når debatten er i gang, vil jeg bare høre om der er nogen der ved, hvornår de har tænkt sig at udgive et nyt Kirurgisk Kompendium?? Og ikke mindst et nyt Kirurgisk Lommekompendium (da det økonomisk er lidt mere attraktivt!)??

Og er der nogen der kan svare på, om dette kir. lommekompendium (2006) er revideret eller blot genoptryk fra NNF af det gamle??

Mht. Kirurgisk Lommekompendium så er den nuværende 2006 version en små revideret udgave af det originale store kirurgiske kompendium fra 2003.

Det man normalt gør når de store kompendier udkommer er at man venter mellem 8-12 måneder fra udgivelseesdatoen så man er sikker på at de folk der har købt værket har ringet/mailet alle de stavefejl og mangler ind som forlaget har misset.

Herefter er man så istand til at lave det lille lommekompendie uden “alle” de fejl der ellers ville have været hvis man havde udgivet begge dele på samme tid.

Det skal også lige siges at med ordet redigering betyder det ikke nødvendigvis at man har lavet store banebrydende ændringer i indholdet, det kan såmænd dreje sig om et par koma og stavefejl man lige retter og herefter sætter prisen op med en 50’er. :wink:

Jeg tror grunden til at man ikke har set et nyt kirurgisk kompendium i lang tid er at i, de studerende istedet for at smide 4000kr ekstra på disken vælger at bruge de bøger i allerde ligger inde med. Dvs. Basisbogen i med/kir, sneppen’s og de lommekompendie i kirurgi.

Man kan sige mange fantastiske ting om Medicin studiet men billigt er det jo ikke, og i skal jo også have lidt at spise engang imellem.

Mvh.
Rasmus
Medicinerladen

Til alle os der glæder os som små børn, til det nye kompendie kommer, er der nu kommet en hjemmeside, hvor man kan se kompendiet og læse lidt om hvad “der er nyt”.
Se selv
http://www.medicinskkompendium.dk

FADL i århus og Odense er netop blevet gjort opmærksomme på at Medicinsk Kompendiums udgivelsesdato er blevet rykket til 02.04.09

Vi beklager meget at vi først nu har fået kendskab til dette, men Nyt Nordisk Forlag har af ukendte årsager valgt først at fortælle det nu.

Til alle FADL medlemmer i Århus: I må meget undskylde, men i kan først afhente jeres kompendier fra Torsdag d.02.04.09 kl. 09.00.

Med Venlig Hilsen
Rasmus
Medicinerladen
Fadl’s Boghandel
Nørre Allé 32
8000 Århus C.
86197111

Hvornår bliver det relevant at købe dette kompendium? Jeg går nu på 1. semester, men har fået et godt tilbud!

Når 18. udgaven kommer… :smiley:

En anden mulighed er at bruge engelske lærebøger + basisbogen. En mulighed vi er en del, der er nødt til at bruge nu pga. nyt nordisk forlags politik med at stoppe for salget af 16. udgave laaang tid før 17. udgave kommer på gaden.

Kumar og Clark + basisbog står i ca. 1300-1500 kr så der kan spare lidt i forhold til 4800 kr for et kompendium + basisbog, der er normen.

Man kunne også bare lade være med at købe Basisbogen, ik da… har aldrig set noget værre møg af en lærebog siden jeg startede på studiet - og kan generelt ikke tage det seriøst, at man vil spare, når det gælder lærebøger. Nej de er ikke billige, men der er sgu forskel på, om man stryger let over tingene og “bare skal bestå” det med fx. basisbogen eller om har sat sig ned med MK - i sidste ende…

Kompendium (eller Harrisons) + EVT MÅSKE en suppl. ala C&K/Davidsons.

"møg af en lærebog " :roll: Basisbogen er en samling relevante noter og et rigtigt godt supplement til en egentlig lærebog som f.eks MK - Basisbogen er rigtig god til at give overblik i starten af en blok og i slutningen af en blok op til tentamen - køb den før din nabo :mrgreen: