Normtid kontrol af timetal/løn

Hej
Har nu været læge i en del år og har altid anvendt programmet Normtid til kontrol af min lønseddel (arbejdstimer og holddriftstillæg). Først anvendt på en PPC og siden en wm6 smartphone. Programmet er intet mindre end genialt, som allerede beskrevet andetsteds her på hjemmesiden. Har nu opgraderet til en symbian 3 telefon og kan desværre ikke anvende normtid længere. Har folk nogle ideer til hvordan man hurtigt, nemt og overskueligt kan kontrollere sin lønseddel? Findes der et program til pc’en (windows) eller telefonen som kan anvende kalenderen, hvor vagtplanen allerede er lagt ind?

Har set lidt på mulighederne og fandt en løsning ved at bruge google calendar sammen med programmet “Time & Activity Report for Google Calendar” (http://www.youcalc.com/apps/1265969469500). Laver man en separat kalender for sit arbejde er det relativt nemt at få overblik over arbejdstimer, antal vagter o.l. Ikke lige så godt som normtid, men anvendeligt.

Kig evt. på http://www.scutwork.dk

Her kan du laver rapporter, tjekke din løn, samt tjekke dine tillæg.

Igennem den, kan du lave en få en extra kalender i google calendar, som feed.

Du kan oprette vagt skabeloner, så du kan let oprette vagter, inkl tillæg.

mvh
Svend (har programmeret scutwork.dk)

Hej Gundestrup,

Når man skal oprette skabeloner, bliver man bedt om at angive “place” ?? Jeg har indsat alt, lige fra tal over tegn til forskellige ord, intet godtages. Hvad menes med “place”?

Jeg starter snart i vikariat før KBU og er i tvivl om lønsatser, tillæg - kort sagt: alt … Skal man blot kontakte sit lokale lønkontor/medarbejderafdeling for de relevante satser, eller findes de et sted på internettet?

:slight_smile:

Ok, fandt ud af det med place - så er der bare det med lønsatserne…?

Update: Jeg har leget lidt med oprettelsen af vagter - der bliver ikke automatisk genereret løn, men kun antal timer, når jeg opretter en vagt. Løsning?