Nyt semester, nye bøger og få penge?

Kære Alle

Et nyt semester er startet og de betyder indkøb af nye og ofte dyre bøger.

Hvilke boghandlere kan I anbefale?

Jeg har selv handlet med http://nuurb.dk/ og har gode erfaringer med billige bøger, og god service.

Ellers kigger jeg på http://pensum.dk

Har I nogle fix og tricks, til indkøb af billige bøger?

mvh
svend

desuden

http://www.bogbasen.dk
http://www.pensum.dk
http://www.studmed.dk
http://www.play.com

de engelske er gode og hurtige, har handlet hos blackwell, play og amazon.co.uk

MSR’s bogmarked

Opslagstavlen

MOK

Antikvariater i nærheden af panum

hallo.
http://www.websokrates.com er ret så billige, og de kan leverere til nogle steder i københavn hvor man sen selv henter bøgerne. Hvis man kender nogen i sverige så er der mange svenske internetsider hvor engelske bøger kan findes billigt, men så kan de kun leverereres til sverige… jeg har f.eks købt bears neuroscience for 350 sek (400 dkr i bolagen) og en svensk oversættelse af bevægeapparaten for 450 sek… så der er nogle penge at spare. Men så har jeg også en broder i lund som jeg får dem sent til… nogle eksempel er http://www.adlibris.se, http://www.bokus.se, http://www.bokakademin.se (prøv at søge på pricerunner)

Jeg koeber oftest via amazon.co.uk, men bruger de private forretninger, der annoncerer under “Used and New”.

Hos Amazon laegges en moms aabenbart oveni det beloeb, man ser paa siden. F.eks. saa jeg Dorland’s medicinske ordbog til omkring £32, det samme hos de private saelgere paa sitet, men Amazon lagde lige lidt oveni saa prisen blev £40. Hos The Book Depository, der saelger via amazon, fik jeg den til £32. Og de leverer forresten gratis til hele kloden.

Koebte Davidson’s til 426kr inkl porto. Hos mdicinerladen koster den 567kr inkl studierabat. Det er 141 bobbelopper lige ned i lommen!

gjort til opslag

Et rigtig godt tip er Bogmarkedet på KU.

Se http://www.mediciner.nu for flere detaljer, eller herinde under Prægraduat debat, Studenterorganisationer, København.

Hej,
Jeg har rigtig gode erfaringer med at købe atlas og engelske bøger på den tyske amazon.de, de leverer svært hurtigt og jeg har ikke oplevet at de lagde moms på, som der ikke var gjort opmærksom på.
Mvh Maria

Amazon.co.uk gør faktisk opmærksom på at der lægges moms oveni hvis man køber direkte fra dem. http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome … 576#amazon Det er fordi de er momsregistreret i DK, hvilket kræves når omsætningen overstiger et vist beløb
Køber man derimod fra Amazon Marketplace Sellers i UK, som Gaba nævner, slipper man for de +25 %.