Pensumliste 1. semester KU

Hvornår cirka plejer pensumlisterne til medicin på KU at blive offentliggjort?

Hvad mener du? Pensum ændres da ikke for hver årgang medmindre studieordningen ændres.

Uh altså jeg ved ikke så meget haha. Tænkte bare at den til tider blev opdateret med nye versioner af bøger eller at forskellige professorer havde forskellige præferencer til valg af bøger? Men man kan så bare bruge den fra foregående år, lyder det til? :slight_smile:

Som du skriver i din sidste besked så vil den blive opdateret løbende med nyeste udgaver og hvis studieordningen ændre sig… det er ikke altid at KU skifter til nyeste bøger hvis der er ændret for meget i den og den ikke længere lever op til kravene de stiller… du vil også hurtigt opdage at der i løbet af semestrene (især sidst på bacheloren og på kandidaten) er flere der vælger deres egne bøger og ikke den fra pensumlisterne, og det kan man sagtens, man skal bare være opmærksom på at man så læser alt der skal til for at bestå eksamen (og har hørt det er svært at klage, hvis man ikke har læst ud fra fra opgivede bøger).
Academic books vil have en pensumliste på deres hjemmeside, den ligger der højstsandsynligt allerede.
Og husk på man sagtens kan læse fra gamle udgaver af bøgerne.

Du kan med fordel melde dig ind i bogsalg medicinstudiet på facebook… her kan du finde det meste, og det kan anbefales at købe mange af bøgerne brugt…