Sådan fungerer kalenderen

Så har studmed.dk fået en kalender, så alle studenterorganistationer eller hvem der måtte ønske det kan annoncere arrangementer med relevans for medicinstuderende. Det kan være det næste møde i en organisation, det kan være en fredagsbar, ja, alt hvad der er offentligt tilgængeligt for medicinstuderende…

På forsiden er der kommet en “mini”-kalender. Alle dage i blåt er dage hvortil der er knyttet en event. Mini-kalenderen viser også de 5 “Kommende events” Ligesom man direkte fra mini-kalenderen kan tilføje en ny event.

Dette kan også gøres ved under “Debat m.m.” at gå ind i forummet “Kalender-arrangementer”.
Når man her opretter et nyt emne kommer der nederst et nyt felt til syne, som nedenfor og udfyldes det opretter du en ny event.:

Ved at trykke på Kalender-ikonet i menuen øverst:

…kommer man til en “større” kalender, hvor man bedre kan få et overblik over månedens events. Hvis man fører musen over en event, kommer der en boks med info om eventen, se eks. nedenfor.

I højre hjørne findes på enhver side på studmed.dk finder du:

…og ved klik herpå åbner man en uge-oversigt, som man nemt lukker ved at trykke samme sted igen - herved har man altid en let tilgang til hvad der sker denne uge.