Skema KU

Okay, nu har jeg gået en uges tid og været lidt småirriteret over KU’s skema, så nu må jeg spørge:

  1. Er det min computer der ikke kan vise skemaet (for efterårssemestret… ja den kan ikke vise noget som helst der er bare en masse prikker i alle felterne)?

  2. Er skemafunktionen på sis.ku.sk gået ned, og i så fald er det normalt her i julen… måske fordi de opdaterer?

Det er bare en lille smule småirriterende når man gerne ville se hvilke timer man har her i januar… specielt mht planlægning af eksamenslæsning. Nå, men det kan vel skaffes på anden vis… men hvis det kun er min computer den er gal med så vil jeg i hvert fald gerne lige vide det :slight_smile:

Okay har fundet ud af at det er min computer der ikke kan få det til at virke. har prøvet at opdatere siden flere gange, og prøvet både explorer, firefox og opera. Kan simpelthen ikke finde ud af hvad der er galt… den går jo ind på siden… men når man trykker på de der menuer hvor man fx kan vælge studie er der kun en valgmulighed og det er prikker. Den er desuden meget langsom om at åbne siden (fra man vælger “hold”, “lokale”, “modul” osv)

Nogen “compuernørder”/computereksperter eller bare nogen der ikke er lige så store computerspassere som mig der kan hjælpe en stakkels studmed der bare gerne vil se sit skema for januar ???(ja og sådan generelt resten af min studietid :slight_smile: )

Prøv evt:

http://hubeck-graudal.dk/skema/

http://www.enconsulting.dk/gylleplus.aspx

http://www.mdb.ku.dk/cal/index.php

Mackie: Jeg har et gæt. Hvis jeg i min browsers indstillinger slår JavaScript fra, ser jeg kun prikker i menuerne. Kunne det være at du skal slå JavaScript til? (Prøv at kigge under Indstillinger/Indhold i FireFox).

[color=red]Update:[/color] I Internet Explorer burde dette gøre tricket: Vælg Funktioner/Internetindstillinger/Sikkerhed, vælg ikonen “Websteder du har tillid til” og tilføj skema.adm.ku.dk. Check også at denne ikke står under “Klassificerede websteder”.

Rumlepotte:

Jeg har prøvet alle muligheder med javascript i firefox nu… både at slå det til og fra og det ene og andet, og lige meget hjælper det.

Har også tilføjet skema.adm.ku i explorer, men det hjalp heller ikke.

Jeg kan simpelthen ikke forstå det… det giver da ingen mening at det kun er min computer der er den eneste der ikke kan vise det? :cry:

Jeg kan godt se mit skema i det der http://www.mdb.ku.dk/cal/index.php og http://hubeck-graudal.dk/skema/ men det er ikke optimalt, da man i den førstnævnte ikke kan se hvad emnet er i forelæsningen og for begge kan jeg ikke se noget for forårssemestret selvom man kan når man går gennem sis.ku.sk… nu får jeg snart spat :roll:

Mackie: Jeg vil næsten tro at det handler om sikkerhedsindstillingerne. Kunne du prøve under indstillinger/sikkerhed i Internet Explorer at sætte sikkerhedsniveauet til Lav midlertidigt, og se om det så virker?

Ellers er der jo altid den aldeles fremragende Gylleplus :slight_smile: Jeg har dog ikke åbnet for forårssemesteret endnu da jeg lige ville se om MDB’s kom til at kunne det hele. Ting sker bare ikke skidehurtigt for MDB, så det ser ud til at Gylleplus tager et semester mere online…

Nej det virkede heller ikke at sætte sikkerhedsniveauet til lav… det eneste der skete var at den hurtigere kom ind på siden. Men jeg kan bare ikke forstå hvorfor jeg pludselig ikke kan se det mere… jeg har jo ikke haft nogen problemer med det før de opdaterede det her i julen. suk

Mange tak for hjælen, men jeg tror min computer bare ikke kan lide den hjemmeside, og min computer er åbenbart et stædigt lille pattebarn der ikke vil lade sig overtale til at samarbejde :wink:

Nå, ja så er jeg også løbet tør for forslag… Den er vist udenfor pædagodisk rækkevidde :slight_smile: