Søren Ventegodt o.a. Alternative behandlere

Så går ekstrabladet til angreb på Ventegodt:

DERFOR ER DET ekstra alvorligt, når en læge misbruger denne tillid. Det gør platuglen Søren Ventegodt. I ly af lægetitlen udfører han udokumenterede og stærkt krænkende sex-behandlinger på patienter, der i blind tiltro til hans faglige viden - han er jo læge - lader sig befamle overalt på kroppen.

VENTEGODT ANVENDER i stedet ‘mærketerapi’, som bl.a. består i, at han stikker sine fingre op i kvindens skede for at massere ‘ømme og spændte områder’, som ifølge Ventegodts udokumenterede lommefilosofi dækker over ‘fortrængte følelser’ såsom ‘skam, skyld, håbløshed og seksuel lyst’.

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?TemplateID=4587

Se også DR1 i aften søndag 21:15.

http://www.dr.dk/pubs/nyheder/html/nyhe … gtime=2100

Lægen Søren Ventegodt anklages for at misbruge patienter
21:13:39 (10:42 min)
Kan man som læge helbrede mennesker med kroniske sygdomme ved at tale med og røre ved dem? Ja, det mener den kontroversielle læge Søren Ventegodt, at …

Interview med Søren Ventegodt og Lars Søndergaard
21:24:21 (7:13 min)
I studiet er Søren Ventegodt, Læge, og Lars Søndergaard, Læge ved Rigshospitalets Psyk. Klinik.

Søren Ventegodt

WHO ICD-10

F60.2 og F31.1

Er der nogen der kan komme nærmere med en diagnose :?: WHO ICD-10

Hmm, hvad har de stakkels sindssyge gjort for at komme i bås med ham?

Jeg hælder nok mere til T74.2 (Seksuelt misbrug) eller T74.3 (Psykologisk misbrug). Ellers er en favorit R46.1 (Bizarre personal appearance), R46.2 (Strange and inexplicable behaviour ), Z72.5 (High risk sexual behaviour). ( http://www3.who.int/icd/vol1htm2003/fr-icd.htm )

Jeg skal med det samme undskylde over for de sindsyge. :oops:

Jamen, undres over at den yderst klamme og frastødende mand kan være med i lægeforeningen og jeg kan da kun opfordre lægeforeningen til at udelukke ham.

Hvis jeg var læge vil jeg promte melde mig ud - hvis ikke jeg fik tilsavn om han at han ikke var velkommen i foreningen…

Jeg er rystet over det perverse og klamme svin!!

Ja, når først man er i kløerne på ATS…:
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=410410

helt enig - noget at det mest vanvittige jeg længe har set - bare det sprog han bruger til hans “patienter” burde være nok til at koste ham hans ret til at “praktisere”

Prøv linket Pubmed og skriv livskvalitet i søgefeltet.

4 sider med holistisk vrøvl :evil:

Trist at se et menneske i fagligt og etisk forfald. Ventegodt har nu aldrig haft andet end gyngende grund under fødderne, når snakken faldt på hans “holistiske” tilgang til verdens problemer. Men fælden klapper jo først, når man stikker hænderne i noget, man burde holde nallerne fra.

Søren Ventegodt har nu indskrevet sig i historien blandt læger med mere eller mindre mindre flatterende tilnavne - der nævnes i flæng:

Dr. Død (adskillige, mest berømt var nok Dr. Keworkian)
Penislægen (vores allesammen Jørn Ege)
Dr. Klam (sidste skud på stammen)

Hvor er det rart at se, at I andre blev lige så forarget over Søren Ventegodts misbrug af sin lægetitel og af patienternes tillid som jeg!!!
Iøvrigt en total uprofessionel optræden i søndagsmagasinet…ud med ham.

Her troede jeg, at vaginal akupressur var noget klamme læger bedrev for at beføle unge kvinder. Men så er der gud-hjælpe-mig endnu en “behandler”, der går op i den slags.

Sexolog Irina Yazmin Andersen trykker også kvinder oppe i skeden i terapeutisk øjemed - ak ja, hvad man kan komme afsted med i behandlingens navn http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3414884/

Har efter opfordring valgt at dele dette emne i to dag det oprindelige indlæg (Psykiater fradømt retten til at arbejde som læge) ikke har meget tilfælles med Ventegodts vaginale metoder

Farcen fortsætter: http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=406704

er det det man mener med “læger uden grænser” ?

Tjah, Søren Ventegodt (SV) er problematisk. Blot skal man være opmærksom på, at der er flere emner på spil, hvoraf “dr. klam” måske ikke er det værste.

  1. Set i et større perspektiv er det værste nok, at SV under dække af titlen “læge”, tager alvorligt syge under behandling og påstår at kunne helbrede dem (hjertesyge, kræftsyge o.lign.).
    SV yder udokumenteret behandling bedre kendt som kvaksalveri og altså økonomisk misbrug af svage sjæle. Dette er slemt nok, men værre er, atman kan frygte at en del af hans “patienter” fravælger dokumenteret behandling.

  2. At hans terapi overskrider almindelige menneskers seksuelle grænser er en politisag. -Og ikke overraskende.
    Helt ærligt, jeg tror at mange alternative behandlere benytter lignende metoder (kropsterapeuter, holister, strygere osv.)

Stefan Harders
Læge

Anamnesen : udslet efter berøring af madvare og rengøringsmiddeler (det som artiklen siger er “husmoderallergi”).

Jeg tænker: Hvad kunne være fælles for berøring af madvare og rengøringsmiddeler :?:

:idea: VARMT VAND til håndvask i forbindelse med madlavning og VARMT VAND i forbindelse med rengøringsmiddelerne :!:

Altså sæben og varmt vand på hænderne. Såvidt jeg er orienteret, er det da en særdeles almindelig grund til eksem osv på hænderne (“husmoderallergi”).

Please fortæl mig at jeg ikke har mistet min forstand helt :wallb:

citat BT:
"En af initiativtagerne er Lars Enevoldsen. Han har været selvstændig i en række år og led af såkaldt husmorallergi.

  • Mine hænder blev ligesom store sår, når jeg rørte ved rengøringsmidler og madvarer. Jeg fik at vide, at jeg blev nødt til at stoppe i branchen. Men så opsøgte jeg Søren Ventegodt. Han hjalp mig til at få det hele til at gå væk, fortæller Lars Enevoldsen."

Vi må da ikke håbe, at han også har fået vaginal akupressur! Iflg. Søren Ventegodt, så kan han jo kun hjælpe de patienter, han virkelig elsker - godt for hr. Enevoldsen.

Dr klam er måske alligevel knap så klam: http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=424650
man kan få helt kolde og klamme håndflader af de såkaldte "nyheds"medier’s totale fravær af moral og ansvarsfølelse - man skulle tro dolph var chefidiolog bag DR1 Docu-afdeling - jo mere folk bliver kvadret jo bedre tv - yes sie!