Speciallæge

Hvilke Speciallæge-uddannelser giver mulighed for mange ekstra vagter, hvis man f.eks. hurtig skal tjene nogle penge… ? - forstår folk hvad jeg mener:-D.

Hvis det er hurtige penge du er ude efter må du hellere begynde at sælge græs eller starte et pyramidespil.

Speciallæge bliver du nok først 10 år efter du er medicinsk kandidat.

Når man er blevet speciallæge er det ikke vagter på et hospital man tager for at tjene penge, så åbner man sin egen praksis… Tror ikke der er så voldsomt stor forskel på specialerne hvad løn angår, når man er ansat på et hospital.

Indbringende specialer (i privat praksis) er f.eks. øjenlæge, plastikkirurg, hudlæge og øre-næse-halslæge. Almen praksis er heller ikke nogen dårlig ting, det er et hurtigt speciale, man tjener ret godt, og man har mulighed for at køre lægevagt…

Men uanset, er det hurtige penge du er ude efter så er 16-17 års uddannelse nok ikke tingen, som Dr. Lechter pointerer.

Du kan tage til Norge som alm hospitalslæge og tjene 100.000 om måneden. Det er der folk der har skrevet her på studmed.

Du kan tage til Norge som alm hospitalslæge og tjene 100.000 om måneden. Det er der folk der har skrevet her på studmed.[/quote]

Vi taler så ikke oslo men svalbart eller hvad det hedder længst mod nord…

Vi taler ikke Svalbard, da det er et meget eftertraktet sted at arbejde som læge, og der er ret begrænsede antal stillinger.

Gode penge kan man tjene i provinsen, ikke kun længst mod nord selv om det er det største område. Der er dog områder længer syd som også lider af lægemangel, men man er nok ligeså ensom der som i f.eks. Finnmark eller Troms.

Sveinar

Tæt ved 100.000 kr/mdr kan man også tage hjem i dk, hvis blot man rejser til landets østligeste sygehus og er en god forhandler. Sprogproblemet er dog det samme som i norge :slight_smile:

Er det lønnen som speciallæge eller bare normal læge? :slight_smile:

Det er som “normal” læge

Wow, der kan man bare se :slight_smile: Vidste ikke lønnen var så høj nogle steder… Endnu en grund til at læse medicin