Studieakademiet - medicin

Heej.

Er der nogen som har taget det her kursus før? Er det spild af penge eller giver det bedre chancer for at komme ind på AAU?

Holy sh*t 18k danske kroner :open_mouth:

Haha jeps, men penge jeg er villig til at give hvis det komme til at have en positiv indflydelse på min ansøgning til AAU :joy::joy::smiley:

Så penge og et kursus kan købe dig adgang til medicin. :joy::joy:

De 18K var brugt bedre. De timer det ville tage dig at tjene dem kan du i stedet lægge som frivillig besøgsven i kræftensbekæmpelse. Lad os sige du lægger 150t som frivillig besøgsven eller våge"kone" - de timer ville vil give dig en væsentlig bedre personlig udvikling og mulighed for optag. Det er mit skøn!

1 Synes om

Begynder på farmaci studiet, så ved ikke om jeg har tid til et fuldtidsjob ved siden af. Jeg fik i hvert fald at vide fra studievejlederen, at det ikke var muligt. Jeg tænker at et gennemført semester med gode resultater også vil have en god indflydelse på ansøgningen? Udover det vil jeg også prøve at få et snit over 11 i fagsnittet, da de lægger mest vægt på det ifølge AAUs decentrale studievejleder.

En af mine venner er lige kommet ind på jura efter et kursus hos dem der og hun var lige gået ud af gymnasiet med et lavt gennemsnit. De får vidst ret mange optaget hvert år. Det kan selvfølgelig bare være held, men når konkurrencen er så hård?

Jeg har til gengæld to venner der tog kurset for et halvt år siden, og ingen af dem kom ind på medicin, selvom de søgte ved alle 4 universiteter. Den ene kom så ind på sin 5. prioritet “medicin med industriel specialisering” på AAU i stedet.