Study Drugs

Hej

Vi er to idrætsstuderende fra Århus Universitet, som er i gang at skrive Bachelorprojekt. Vores projekt omhandler det antagede forbrug af receptpligtig medicin, også kaldet ”study drugs” (Ritalin, Beta blokkere, modafilin, efedrin, adderall etc.), blandt universitetsstuderende.

Vi vil med projektet forsøge at nå et spadestik dybere end hvad diverse eksperter tror og siger, og rent faktisk høre brugerne (de studerende), og afdække deres bevæggrunde for at tage ”study drugs”. Der er, i Danmark, ikke foretaget nogen undersøgelser, der blotlægger brugernes motiver til at tage ovennævnte stoffer, så vores undersøgelse vil ikke blot være den første af sin slags, men vil også være utrolig vigtig i forsøget på at analysere en formodet stigende tendens blandt universitetsstuderende.

Vi vil derfor meget gerne i kontakt med studerende el. tidligere studerende, som har et kendskab til eller forbrug af diverse ”study drugs”, og som er villige til at lade sig interviewe af os. Køn og alder er underordnet, det vigtigste er at du har personlig erfaring med ”Study drugs”, og har lyst til at tale om det. Vi garanterer selvfølgelig fuldstændig anonymitet, og de oplysninger du giver, vil udelukkende blive brugt i videnskabeligt øjemed. Vi er meget fleksible i forhold til tid og sted.

Har du prøvet ”study drugs” i forbindelse med din medicin uddannelse, og har du lyst til at medvirke i vores undersøgelse, kontakt os da på en af følgende måder.

Jonas Enevoldsen
[email protected]
31 38 74 55

Anders Chr. Larsen
[email protected]
29 46 30 63

Vi ser frem til at høre fra jer, og håber i kan hjælpe os.

Med Venlig Hilsen

Anders Christian Larsen & Jonas Enevoldsen