Sygehuse i HS og Kbh. Amt - hvad er bedst?

Jeg lsæer på Aarhus Universitet, men da kæresten gerne vil til Kbh., og nummeret er godt nok (92), ser det ud til, at valget står mellem de to pågældende onråder. Men hvilket område er bedst, og hvilke sygehuse er inkluderet i hhv. HS og Khb. amt?

En forvirret jyde

Mellem de 2 uden tvivl amtet!!

Sjovt du spørger, når man kigger på de tidligere fordelingslister, så går HS som varmt brød og min egen teori er at det er dem fra AU og SDU der vil til kbh der vælger dem fordi de tror det må være sagen…

De fleste kbh med et godt nr vælger Roskilde eller Køge eller amtet - HS er alt for specialiseret i hvert fald hvis man havner på riget. Så der tror jeg at mange jyder blir “snydt” når de vælger HS… well. det er min egen teori og ikke yderligere evidensbaseret :smiley:

Og en anden ting tror du du kan overflyttes til KU? Det er nok jeres største problem!!

Nu husker jeg måske forkert, men der er vist ingen turnusstillinger på Riget. Netop fordi hospitalet er alt for specialiseret…

Hejsa Pernille!

Vil bare lige sige tillykke med nummeret, og at jeg står i samme situation…Fik nr 125 :smiley: Tror jeg vælger Københavns Amt. Desuden skulle Roskilde også være godt, måske det er ligesom Randers/Silkeborg?

Stine N(“fra Ålborg”):slight_smile:

Det er mange år siden at Riget ophørte med at have turnuskandidater - netop fordi de var så specialiserede.

Af samme årsag må de heller ikke have studerende på 9. semester på ny studieordning ved KU.

Hej alle.
Tak for svarene. Det ser ud til, at det bliver Københavns Amt.
Stine: Ih, hvor er jeg glad for at se et kendt ansigt vælger samme løsning. Håber vi ender i nærheden af hinanden i turnus.