Syllabus + outlook + android?

Hejsa, det lykkedes mig før mailopgradeingen at integrere syllabuskalenderen med outlook på min computer så den automatisk opdaterede hele skemaet løbende gennem semestret. Jeg har villet gøre det samme efter ku-mail opgraderingen, men synes ikke rigtigt der findes en vejledning til det. Er der nogen der har et link til en guide eller kan fortælle mig hvordan jeg får syllabus integreret i min egen outlook på min egen computer, samtidigt med den også er i KU web-app’en og yderligere på min android telefon (Htc Desire), sådan at det hele bare kører automatisk og jeg ikke skal ind på medicin.ku.dk hver gang og kigge i syllabus?

Håber der er en der er sej til det og kan hjælpe! :smiley:

og glemte forresten at sige: er det muligt at slå en funktion fra så den ikke downloader alle mailene til min computer, så de stadig kan ses online fra hvilken som helst computer? Dette var nemlig lidt irriterende da den kørte over punkt.ku…

ok fandt så de her guides : http://intranetguide.ku.dk/english/stud … _calendar/ og http://debian1.panum.ku.dk/~syllabusplusplus/, men da jeg bruger outlook 2007 virkede det ikke, men efter meget besvær fandt jeg en løsning så min egen Outlook og KU’s outlook web-app nu fungerer sammen. Men kan bare ikke få kalenderen i androiden til at opdatere, så hvis der er nogen der ved hvordan man gør må I meget gerne sige til! :smiley: