Syllabus vs. Gylleplus

Nej, vil I nu bare se her! Der er vist julegaver fra KU/MDB:

Syllabus iCal/Outlook support (beta)

… Det er da rart at se et officielt alternativ til Gylleplus rejse sig på benene og gå! :smiley: Hvad siger I?

Hvorfor er det lige at deres side ligner noget som er smækket sammen på mindre end 10 min.
Jeg er ikke imponeret.

Jeg støtter forsat loyalt dit alternativ, som jeg ikke mener er et alternativ, men den rigtige originale, med bedre funktioner

Jeg takker mange gange for loyaliteten, men jeg synes nu det er en god idé at jeg slipper for at vedligeholde et system! Men du har ret, layoutet kan nok godt bruge en kærlig hånd inden release :slight_smile:

Jeg har sendt den feedback, jeg har fået fra brugere videre til MDB med håb om at de vil tilbyde den samme funktionalitet som mig - For så kan jeg bare slukke for Gylleplus og læne mig tilbage, imens jeg stadig kan læse i min kalender om al den forfærdelige kemi jeg skal lære… :wallb:

Mulig å laste ned for vinterstartere? går på 1.semester vår 07, men den kalenderen stemmer overhodet ikke med den reelle? virker som om den stemmer for sommerstarterne?

Jeg har netop opdateret den til at vise forårssemesteret her til aften - Hvornår prøvede du? Hvis jeg kigger på holdene 10x kan jeg se at de har en masse introforelæsninger fra d. 29. januar - Det virker da meget rigtigt?

Det lader til at nogle af jer stadig benytter linket i det første indlæg. Det virker ikke længere, da det kørte på vores nu nedlagte server. Det nye link I skal benytte fremover til Syllabus++ er: http://debian1.panum.ku.dk/~syllabusplusplus/. Fremover vil I altid kunne finde nyeste link fra EDB-sal’s webside på: http://edb-sal.sund.ku.dk/.

Irfan
EDB-Salsvagt på SUND

Jeg er godt nok ikke imponeret over svartiden på jeres server.
specielt, hvis man benytter “vis kalender” som bruger http://phpicalendar.net/
En ide, lånt fra mig :slight_smile:

Min kørte hurtige, tiltrods for at den lå på en billig shared server…i usa eller tyskland.

Jeg er bare glad for at jeg ikke længere er afhængig af syllabus, og panum :slight_smile:

Til jer andre…jeg føler med jer.

kh
sg

Svartiden på serveren er fin nok. Det er kun med PHP iCalendar delen at svartiden er for dårlig. Vi vil se på problemet når vi får tid.

Irfan
EDB-Salsvagt på SUND

PHP ICalendar svartid har siden lancering for 3 år siden være…dårlig, gående mod totalt ubrugelig.

Men tag jer god tid.

/SG