Tillykke-tråd til alle nye medicinstuderende

Velkommen til alle nye studerende. Nyd det.

Til jer der missede denne gang - kæmp videre!

13 Synes om

Tusind tak - det lykkedes i år. Jeg vil tilbage sige tak for studmed.dk. Det har været betydningsfuldt for mig personligt at have et sted hvor jeg kunne føle mig en del af det medicinstuderende økosystem, selvom jeg ikke officielt var det endnu. Jeg håber at jeg nu selv kan give håb og vejledning til de næste års drømmere.

Tillykke til alle der kom ind - hold snuden i sporet til dem der må vente lidt endnu.

6 Synes om

Mange tak… Jeg er meget lykkelig… er der andre der oplever problemer med at komme på blackboard og mail ? vil super gerne se skema og pensumliste :slight_smile:

Nu ved jeg ikke hvor langt du var fra, eller om det var via kvote 1 eller 2. Men ellers kæmp for det - nåleøjet er ikke stort, men der er vej igennem det!

1 Synes om

Jeg kan godt komme på mail, men ikke Blackboard :slightly_smiling_face:

Hej, tillykke med optagelsen :wink: Jeg går ud fra du mener SDU, hvis du ikke kan vente ligger alle Studyguides fra foråret her

Jeg er selv kommet ind på SDU, men jeg er også biomekker så det tæller vist ikke helt. Jeg mangler kun 30 ECTS point og så er det videre på kandidaten.

2 Synes om

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen på KU! :heart: :grin: :rainbow:

1 Synes om

Tak! :smile: Jeg er endelig kommet ind! Og så endda på min 1. prioritet på KU! Jeg er så glad, spændt, lettet og lidt nervøs på samme tid!

2 Synes om

Kære alle!

Tillykke til alle jer der kom ind! Og bliv ved med at klemme på jer, som desværre fik afslag :heart:

Jeg selv blev optaget via kvote 2 for præcis 6 år siden på KU. Det har været den vildeste rejse! Er blevet gift med en fra mit hold, vi har fået barn, jeg har forsket, udgivet artikler osv osv., men vigtigst af alt har mødt nogen af de mest fantastiske mennesker i mit liv. Til november kan jeg “endelig” kalde mig læge og jeg kan se tilbage på en tid på verdens fedeste studie (hvis i spørger mig) :sweat_smile:

Glæd jer! - og nyd hvert et minut fordi før i ser jer om så kan i også kalde jer selv læger!
Nyd studietiden! Husk der også er andet end karakterer, prestige, eksamener, CV-ræs osv. Der er også basisgrupper, fredagsbarer og vigtigst af alt: 69-timers bar :smirk:

Hvis man har nogen spørgsmål til studiet (specielt KU) så er man velkommen til at skrive :heart: Synes selv jeg er kommet rimelig godt igennem (er da ikke dumpet endnu) og har været med til det meste (fester, forskning, børn, basisgrupper mm.)

Held og lykke allesammen og velkommen til verdens fedeste studie!!!

8 Synes om