UniTesten SDU- Jeg kom desværre ikke ind

Hejsa! Tillykke til dem der er kommet videre! Jeg er desværre en af dem som ikke kom videre… Jeg skriver herinde for, at spørger om gode råd til hvordan man bedst muligt kan gribe testen an. Jeg følte testen var meget svær! Jeg brugte endda penge på en kvote 2 kursus “aspiri”. Dette hjalp ikke. Derfor søger jeg hjælp fra jer! Hvad kan jeg gør bedre til den næste UniTest i 2024? Håber i vil dele jeres gode råd!

God dag! :slight_smile:

Hejjj du
Jeg tror ærligt ens læsehastighed siger meget! Læs læs læs. Du kan også se hvilken “genre” du scorede lavest i også eventuelt fokus på det.

Hvilken score fik du? For hvis du fx lige fik ved grænsescoren er det jo nok mest et uheldigt svar eller lign.

Hej

Som sabbataar skriver, så er det at øge ens læsehastighed et godt tip samt at forbedre den kategori som du har haft sværest ved.

https://www.vcaa.vic.edu.au/assessment/vce-assessment/general-achievement-test/pastGAT/Pages/index.aspx
Det her link har en række tests som minder om uniTEST.

Ellers har Khanacademy også nogle øvelser som der kan bruges.

Vh Ole

Hejsa! Jeg fik desværre kun 35… Det er første gang jeg har taget testen…

Hej Ole!

Tak for linken! Hvis det okay, at spørger, hvordan øver mig sig for eksempel til kritisk tænkning? Jeg følte også at den kvantitative del drillede en del…

1 Synes om

Der er nogle spørgsmål i det link der som omhandler kritisk tænkning. Dertil er der også noget det på khanacademy.

Kvantitativ tænking er tit hæftet på en lille tekst men hvor man så skal regne ud fra de informationer i teksten. Også det kan du øve på i linket eller finde nogle matematik hjemmesider og øve lidt :grinning:

Hey. Du er ikke alene, jeg synes også den var rimelig svær. Jeg scorede 42, men som de andre også siger, så tror jeg bare vi skal tage en masse af de øvelser der ligger samt læse, læse og læse. Jeg har hørt det er smart at læse forskellige genrer, så alt fra skønlitteratur til science fiction osv. Det er ihvertfald hvad jeg vil gøre til næste år:) Jeg havde selv planer om at bruge Aspiri som hjælp næste år, men det virker ikke til du kan anbefale det måske?:smiley:

1 Synes om

Jeg kan anbefale Aspiri meget højt.
Jeg har selv været oppe i år og kom videre til MMI med en score på 63.
Jeg synes personligt at det giver forberedelse på hvad man går ind til samt effektive teknikker til løsning af opgaverne hurtigt og rigtigt😌

1 Synes om

Kæmpe tillykke med at gå videre. Tak for anbefalingen, så undersøger jeg det nærmere:D

1 Synes om