Vagtbelastning i psykiatrien

Hej alle sammen.

Jeg er meget interesseret i at specialisere mig indenfor psykiatrien efter endt lægeuddannelse, men med 2 (heldigvis store) børn bliver jeg lige nødt til at finde ud af hvad jeg kan forvente under hhv. intro- og hoveduddannelsesstillingerne. Er der mon nogen herinde, der kan give mig et indblik i hvordan en typisk arbejdsuge eller -måned ser ud under uddannelsen til psykiater? Er der mange døgnvagter eller nattevagter? Aftenvagter? Er det muligt at have et ordentligt familieliv ved siden af uden at børnene lider under det?

Kh. Camilla

Nu er min erfaring som forvagt i psykiatrien længe siden.

Men psykiatrien fattes folk, så jeg tænker du skal forvente en del vagtbelastning i hvert fald i starten af din HU. Men ikke anderledes end medicinsk forvagt.

Jo længere hen du kommer jo mere ambulant aktivitet vil du få. Med den mangel der er på psykiatere så når du har afsluttet din HU tror jeg helt selv du kan designe din slutstilling - særligt, hvis du vil rejse lidt efter det.

Der er mange og spændende muligheder i psykiatrien. Så tænk ikke kort, men langsigtet. Dit afkast skal nok komme…:slight_smile:

2 Synes om