Valg af reflekshammer (og pencillygte)?

Hej alle stud.med’er:)

Jeg skal til at købe en reflekshammer samt en lygte til min kæreste i gave. Han starter på 7. sem ved KU, og skal bruge disse i klinikken.

Er der nogle der kan anbefale hvilke slags/modeller/mærker der er gode, og brugbare? Prisen er lidt underordnet. Hellere god og brugbar -men dyr! :slight_smile:

Jeg har været inde og kigge på nogle på medshop.dk, men kan ikke rigtig finde ud af det, især mht reflekshammeren, da der er flere modeller at vælge imellem.

Er der én eller flere venlige sjæle derude, som har lyst til at dele deres erfaringer med mig? :slight_smile:

Jeg har sådan en, tror det er den: http://www.medshop.dk/product_info.php?products_id=83 Den er jeg glad for, det er dejligt at kunne skifte batteri på den. Det ville jeg i hvert fald gå efter. De der engangspencillygter er lidt trælse i længden.

En reflekshammer er verdens onde at have i kittellommen, det mener jeg bør være på undersøgelsesstuen og ikke noget man går rundt med. Den er stor, klodset, sidder fast i ting, falder ud når man sætter sig - og jeg kunne blive ved. Den skal have en hvis størrelse, hvis man skal bruge den effektivt.

Jeg ved der er mange der har denne type… http://www.medshop.dk/product_info.php?cPath=95_25&products_id=315

Tusind tak for hjælpen! :slight_smile:

Hvad med denne her lygte? Synes det er smart at man kan få graveret navn på siden? Det vil jo gøre gaven mere personlig? :slight_smile: Eller er den anden bedre?

http://www.medshop.dk/product_info.php?products_id=766

Tja, jeg ved ikke om en gravering af noget til en værdi af 90 kr kan betale sig?

Det må du jo selv gøre op… Ville nok hellere lægge pengene til gravering af stetoskop, hvis det er muligt.

Har aldrig selv gjort brug af det…

Jeg ville personligt vælge denne hammer, netop fordi den er nem at have i lommen. (Jeg er i hvert fald glad for mit eksemplar. Jeg har dog hørt andre klage over at den bliver løst ved hovedet, men det er ikke sket med min)

http://www.medisave.co.uk/babinski-telescoping-reflex-hammer-p-3982.html

Mvh Nicki

Tusind tak for jeres anbefalinger! :slight_smile: