Velkommen til det nye studmed.dk

Oprindeligt oprettet her: Velkommen til det nye studmed.dk – Studmed.dk

Studmed.dk er opdateret – men kun for at forsøge at gøre siden endnu bedre, for jer.

Ændringerne betyder at forummet nu er at finde på https://forum.studmed.dk – så ønsker du at besøge forummet direkte så bruger du blot url – forummet er uændret.

Studmed.dk gør nu plads til både artikler og de seneste nyheder fra de enkelte fora. Håbet er ved at sætte artikler i fokus at vi, i fællesskab, kan vidensdele bedre om det at være studerende, kommende studerende eller nyuddannet læge. Men det kræver at I vil være med at skrive indholdet – det er der en særskilt tråd i forummet om https://forum.studmed.dk/t/vil-du-skrive-en-artikel-eller-2-til-studmed-dk/17657/ 🙂

Lidt om designet

Forsiden af studmed.dk viser både artikler og elementer fra forummet.

Den øverste blok

Viser artikler. Det er her de enkelte og nyeste artikler vil være at finde.

Kommentarer til artikler sker via forummet. Besøger du en artikel uden kommentarer, så bliver du mødt af et link til forummet, hvor du kan skrive din kommentar.

Er der allerede en debat igang, så kan du under artiklen læse artikelkommentarerne. Så du bruger din almindelige forum-profil til at kommentere en artikel.

Den nederste blok

Henter ind indlæg fra forum.studmed.dk – og sortere dem i underfora-specifikke blokke: studmed debat, kommende studmed etc. Yderst til højre finder du en blok over de nyeste indlæg fra forummet svarende til de 5 nyeste indlæg i forummet uafhængigt af forumkategorien..

For hvert forum indlæg kan du se hvornår det er oprettet, og hvor mange likes og kommentarer det enkelte forumindlæg har.

Jeg håber at I vil tage godt i mod den nye side. Der er fortsat behov for nogle småjusteringer – så jeg roder fortsat lidt med siden.

Skulle I opleve fejl eller mangler – så sig til.

2 Synes om