Webmail.studmed udgår: brug mail.studmed.dk i stedet

Hejsa

Det ser ud til at nogle har oplevet problemmer med at tjekke emails på webmail.studmed.dk derfor opfordre jeg i fremtiden til at bruge:

http://mail.studmed.dk
i stedet for
http://webmail.studmed.dk

Ønsker du at redigere i din email-konto(forwarde, ændre password mv.), så er adressen til mail admin stadigvæk den sammen.

http://mailadmin.gullestrup.net/

Jeg har netop oprettet mail-adressen “[email protected]” - jeg kan ikke logge ind, hverken det ene eller andet sted.

Jeg også… det virker ikke, som jeg tidligere skrev i et andet indlaeg.

Jeg får fejlmeddelelsen “Invalid Syntax”.

Jeg har lige prøvet at oprette den samme e-mail-adresse igen - det kunne jeg, og nu kan jeg også logge ind. Nu mangler jeg bare at kunne logge på “mailadmin”, hvor man efter sigende skulle kunne forwarde e-mail…

Jeg lavede en mail i torsdags. Mest bare af nysgerrighed, og jeg kunne med det samme logge ind, forwarde osv. Måske I bare har forsøgt på et uheldigt tidspunkt hvor serveren har været nede el lign?

Jeg er ked af at I oplever alle de problemer. Ideen med at man kan oprette en gratis email adresse er at det skulle være en ekstra lille service fra studmed.dk til jer :smiley:

Jeg har svært ved at finde udaf om det er et reelt problem eller om I blot har været udheldige?

Pt. har 300+ reg. en email adresse, men hvor mange der aktive kan jeg ikke svare på.

Jeg tror faktisk, vi har været uheldige.

Det har nu lykkedes mig at logge ind på mail.studmed.dk og på admin. Nogle gange sker det, at jeg - lige efter at have logget ind/ud - får fejlmeddelelse, når jeg prøver at logge ind. Systemet er måske “ustabilt”?

Trods problemerne er vi nu godt tilfredse :smiley:

Det kan jeg ikke svare på… det er ikke mig der står for hostingen. Men det er da klart at det ikke er en hotmail konto. Men tilgængæld så ender den på @studmed.dk :wink: