Er den nye portalløsning bedre? Lidt om fremtiden!

Hejsa,

Studmed.dk lever en omskiftelige tilværelse for tiden. Jeg har længe testet en portalløsning, som var smart og nem at styre som administrator, men som gav store problemer med folk ikke kunne forblive logget ind.

Jeg har nu installeret en mere simpel portalløsning, og yderligere tilføjet QuickReply, Topic-Rating, Contact, Gender mods - der mangler stadig nogle mods som filbase med mere, så siden er ikke færdig endnu…

Men hvad er førstehåndsindtryget? Er det til at leve med?

Hvad skal ændres med mere? Så tager vi den derfra…

Lidt om fremtiden
FADL samarbejde er skippet - i morgen har jeg møde med en mulig samarbejdspartner, så må vi se hvad det medføre, hvis noget… Pt er tanken nok at lave “studmed.dk” til en basisgruppe eller noget i den stil, så sikres at studmed.dk kan køre i et uafhængigt regi.

Tekststørrelsen er i min browser ulæselig lille - men kun på forsiden i boksen med “Recent”.

Kan godt lide at studmed.dk er blevet minimaliseret lidt!

Det eneste, jeg savner, er, at det gamle logo, der plejer at være øverst, kommer på igen.

apopov

umiddelbart synes jeg den gamle løsning var bedre :roll: , specielt forsiden var bedre, mere overskuelig… fx har jeg ikke helt forstået “Recent” boksen endnu og de links der var til dagens medicin…

Kan bedre lide den nye version. Den har et lækrere “feel”.

Jeg kan se at mange siger “nej” hvad savner I, jer der har stemt nej?

Lille bitte ting: At hovedsiden er http://studmed.dk/portal.php og ikke http://studmed.dk/index.php

Men sådan har det da altid været?

ikke når jeg trykker på logoet foroven :slight_smile: (jaja flueknepperi…)

Nå ja, det logo skal væk i øvrigt og den “gamle” menu skal jeg have sat ind igen… og så skal der smides dansk ind - det er på min foreløbige todo’s

Og nå ja, opdatering til phpBB 3.0.1 :roll:

Syntes klart at den tidligere version var mere overskuelig! Er faktisk begyndt at bruge sitet mindre efter den nye version, da jeg ikke gider sidde og lede for længe efter tingene! Kan fx ikke finde filbasen længere! Eller også har jeg ikke kigget grundigt nok!

Jeg kan godt lide det nye look - synes også at alting kører en anelse mere smooth end før. Først og fremmest er jeg rigtig varm på at auto-login virker igen :slight_smile:

  • Mikkel

Som skrevet andet sted, så er filbasen taget ned pt idet den var forbundet med hacker risiko - der var et eller andet sikkerhedsproblem, som desværre endnu ikke er løst… Indtil en ny løsnings foreligger, så må vi vente lidt…

At jeg heller ikke kunne finde filbasen var årsagen til at jeg stemte nej.

-Rune

Der mangler en menu linie i toppen, som på den gamle version, og måske en lidt mere spændende index side (som den gamle) ellers virker alt andet til at være godt.

Hvad med artikel siden?

Så er filbasen igen kommet op!! http://www.studmed.dk/filebase.php

Jeg skal nok arbejde på at øge synligheden af den, men nu skal jeg sove…

Hmm sgu ikke meget bededagsFERIE her… som I vil se på links, så er siden også blevet SEO venlig med links som:

http://studmed.dk/studmed-debat.html

og

http://studmed.dk/bruger/frold/

Der også tilføjet nogle andre småforbedringer og mere vil komme til…

Det er rart at se, at det gode gamle Studmed-logo er kommet på siden igen, men det ser lidt ufærdligt ud, at det går direkte over i den blå baggrund, hvor der står “Portal for læger og studmed’er”.

apopov

[quote=“apopov”:y722nj75]Det er rart at se, at det gode gamle Studmed-logo er kommet på siden igen, men det ser lidt ufærdligt ud, at det går direkte over i den blå baggrund, hvor der står “Portal for læger og studmed’er”.

apopov[/quote]

Jepper - der skal laves en lidt mere kreativ header, men små slag…

En lille TO DO
-kreativ header
-blok på portal med nyeste filer fra filbasen http://www.studmed.dk/filebase.php
-blok med nyeste events fra event kalenderen http://www.studmed.dk/calendar.php
-studmed.dk skal snakke dansk igen
… og så lige alt det andet…

Så er der kommet en blok med “ligeende emner” under hvert topic, og der er kommet en filebase blok under latest news på portalen…

Så er der kommet en Event kalender og en event kalender blok på portalen. Klik på en dag på kalenderen, så skulle du gerne kunne oprette en event den givne dag. Husk at vælge “Public”, hvis du synes eventen skal kunne ses af alle.